رئیسی در جلسه هیئت دولت:

تلاش دشمن برای فتنه‌انگیزی ناشی از احساس خطر از اقتدار نظام است/ اقتدار افتخارآمیز نظام باید برای اعتراف دشمن و آگاهی نسل جوان به رخ کشیده شود

چهارشنبه 6 مهر 1401
13:55
تلاش دشمن برای فتنه‌انگیزی ناشی از احساس خطر از اقتدار نظام است/ اقتدار افتخارآمیز نظام باید برای اعتراف دشمن و آگاهی نسل جوان به رخ کشیده شود رئیس جمهور تلاش دشمن برای فتنه‌انگیزی در کشور را ناشی از احساس خطر از اقتدار و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: باید اقتدار افتخارآمیز نظام را با تبیین دقیق و خلق آثار فرهنگی ماندگار به رخ کشید تا هم دشمن به عظمت آن اعتراف کند و هم نسل جدید به ابعاد آن آگاه شود.

العالم - ایران

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به دیدارهای اخیر خود و سخنان سران کشورهای مختلف در این دیدارها که به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف اعتراف کرده و نیاز خود را نیز به بهره‌مندی از این پیشرفت‌ها اظهار کردند، افزود: تلاش دشمن برای فتنه‌انگیزی در کشور ناشی از احساس خطری است که از این اقتدار و پیشرفت نظام می‌کند.

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر لزوم حفظ، تداوم و ارتقای این اقتدار، تصریح کرد: باید اقتدار افتخارآمیز جمهوری اسلامی با تبیین دقیق و خلق آثار فرهنگی ماندگار به رخ کشیده شود تا هم دشمنان بیش از گذشته به آن پی برده و به این عظمت اعتراف کنند و هم نسل جدید نسبت به ابعاد این اقتدار آگاه شده و به آن افتخار کنند.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش به برگزاری متفاوت مراسم زیارت اربعین امسال هم از لحاظ تعداد زائران و هم کیفیت برگزاری مراسم اشاره کرد و گفت: امسال مراسم سالروز شهادت امام رضا (ع) نیز با کیفیت متفاوتی برگزار شد و این دو رویداد ما را بر آن می‌دارد که از هم اکنون برای برگزاری هر چه بهتر این مراسم در سال آینده برنامه‌ریزی کنیم.

رئیسی همچنین با تشکر از مسئولان بخش‌های مختلف که پرداخت مطالبات گندم‌کاران را با فاصله زمانی کوتاه انجام دادند، مسئولان وزارت جهادکشاورزی را مکلف کرد با برگزاری جلسه‌ای با حضور نمایندگان دامداران و مرغداران، راهکارهای رفع مشکلات تولید آنان را بررسی کرده و نتیجه را در ستاد تنظیم بازار مطرح نمایند.

آیت‌الله رئیسی بار دیگر مسئولان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و نیز راه و شهرسازی را مکلف کرد هر چه سریع‌تر موضوع تامین مسکن اساتید و دانشجویان متاهل را در قالب نهضت ملی مسکن مورد رسیدگی قرار دهند.

رییس جمهور وزرای علوم و بهداشت، معاون علمی و فناوری و رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری را هم موظف کرد راهکارهای رفع مشکلات مالی و معیشتی در وزارت علوم را بررسی و به دولت ارائه کنند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود


رسانه صهیونیستی: اعراب دیگر به سامانه‌های آمریکایی اعتماد ندارند


بازگشت پیکر دریانورد جان‌باخته و خدمه کشتی تجاری «آنا» به میهن اسلامی


یک سوم آمریکایی‌ها معتقدند اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با همتایان قطری و اردنی خود درباره کاهش تنش‌های منطقه‌ای


وزیران خارجه ایران و عربستان درباره تحولات منطقه گفت وگو کردند


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه‌ حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود


فرماندهی کل سپاه درگذشت مادران شهیدان آدمی را تسلیت گفت


بمباران گسترده نوار غزه؛ شهادت بیش از ۱۸ فلسطینی در پی تشدید حملات صهیونیستی


مصر: باید از گسترش درگیری‌ها جلوگیری کرد/ اولویت با راه‌حل‌های دیپلماتیک