تظاهرات مردمی در دیرالزور علیه شبه نظامیان «قسد»

سه شنبه 12 مهر 1401
12:45
تظاهرات مردمی در دیرالزور علیه شبه نظامیان «قسد» خبرنگار شبکه خبری العالم از سوریه اعلام کرد که تظاهرات مردمی علیه شبه نظامیان مورد حمایت آمریکا موسوم به «قسد» همچنان در دیرالزور ادامه دارد.

العالم - سوریه

درین فضل خبرنگار العالم گزارش داد: تظاهرات مردمی امروز در روستای محیمیده در حومه غربی دیرالزور در اعتراض به اقدامات شبه نظامیان مورد حمایت آمریکا موسوم به قسد صورت گرفت.

شبه‌نظامیان قسد اخیراً «پس از سیطره بر مدارس در استان حسکه»، سعی کردند از برجسته‌ترین بخش، یعنی «آموزش»، به نفع خود بهره‌برداری کنند.

نیروهای قسد با سوء استفاده از نواقص و چالش‌های زیادی که آموزش در سوریه از آن رنج می‌برد، پروژه آسیب رسانی به زیرساخت های مؤسسات آموزشی را آغاز نموده است تا با سوء استفاده از این موقعیت، برنامه های درسی جدیدی بر اساس آموزش مفاهیم و اعتقادات خود ارائه کرده و زمینه را برای جدایی این منطقه از سوریه فراهم سازد.

این در حالی است که این اقدامات نیروهای قسد به شدت توسط دولت سوریه، کارکنان و کادر آموزش، معلمان و حتی والدین مورد اعتراض قرار گرفت و رد شد.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت


یک شهید و ۲ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان


گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم


تاکید عربستان، مصر و قطر بر لزوم پایبندی به توافق تهران و واشنگتن


ابلاغ تسلیت و همدردی دولت و مردم ایران در گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و همتای ونزوئلایی