آمادگی سامرا برای بزرگداشت شهادت امام حسن عسکری (ع)

سه شنبه 12 مهر 1401
15:01
آمادگی سامرا برای بزرگداشت شهادت امام حسن عسکری (ع) صدها هزار نفر سالانه در مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت امام حسن بن علی العسکری (ع) شرکت می کنند، زائران عزادار در میان تدابیر شدید امنیتی و خدماتی، به سوی مرقد آن حضرت در سامرا، شمال بغداد، پایتخت عراقمی شتابند.

العالم - عراق

سامرا همه ساله در آستانه شهادت امام حسن عسکری (علیه السلام) پذیرای میلیون ها زائر از دیگر استان ها و کشورهای مختلف جهان برای زیارت مرقد دو امام شیعیان است.

در این ایام سرزمین سامرا خدمت رسانی می کند؛ عراق متحد می شود و با رد هر گونه تفرقه به سوی وحدت ملی حرکت می کند.

آستان مقدس حرم امام حسن عسکری (علیه السلام) و نیروهای دولت و محلی تمام توان خود را برای ارائه خدمات به زائران و تسهیل شرایط برای ورود به آنها به سامرا به کار گرفتند و نیروهای خود را بسیج کردند.

بیش از 600 موکب آماده پذیرایی از زائران است. همزمان مقامات ارشد نیروهای امنیتی از وضعیت نیروها و تشکیلات خود، بازدید زمینی و هوایی انجام می دهند تا امنیت را از بغداد تا سامرا و حرمین شریفین تامین کنند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد