دیدار نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین با دبیرکل اوپک

شنبه 16 مهر 1401
10:59
دیدار نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین با دبیرکل اوپک در دیدار سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین با دبیرکل اوپک بر ضرورت همکاری کشورهای اوپک پلاس تأکید شد.

العالم - ایران

در جریان برگزاری سی و سومین نشست وزیران اوپک و غیر اوپک (اوپک پلاس) در شهر وین، «محسن نذیری اصل» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین به همراه اعضای هیأت ایرانی با «هیثم القیاس» دبیرکل اوپک ملاقات و گفت‌وگو کرد.

در این ملاقات که در محل نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در وین برگزار شد، طرفین ضمن مرور آخرین تحولات اوپک در پی تصمیمات نشست جاری، بر ضرورت همکاری کشورهای اوپک پلاس در پرتو تحولات جاری بین‌المللی و بازار نفت تأکید کردند.

مدیرکل اوپک نیز از همکاری‌های موثر و سازنده طرف ایرانی در نشست قدردانی و ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها در آینده ادامه یابد.

محسن نذیری اصل مرداد ماه سال‌جاری به عنوان نماینده جدید ایران در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین و همچنین نماینده ایران در آژانس انرژی اتمی منصوب شد. او جایگزین کاظم غریب آبادی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن: آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد