دستور پوتین به سرویس امنیتی فدرال درباره پل کریمه

شنبه 16 مهر 1401
21:59
دستور پوتین به سرویس امنیتی فدرال درباره پل کریمه رئیس جمهور روسیه به سرویس امنیتی فدرال این کشور دستور داد تا امنیت مسیر حمل و نقل تنگه کرچ افزایش یابد.

العالم - اروپا

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز شنبه دستور جدیدی را صادر کرده و طی آن از سرویس امنیتی فدرال روسیه خواست تا امنیت «مسیر حمل و نقل تنگه کرچ» افزایش یابد.

این اقدام پس از آن اتخاذ می‌شود که بامداد شنبه بخشی از پل کریمه در انفجار یک کامیون تخریب شد.

بر اساس دستور پوتین، حمایت از حمل و نقل روی پل کریمه و همچنین حمایت از شبکه انرژی و خط لوله گاز اصلی افزایش خواهد یافت.

بامداد امروز (شنبه) منابع رسانه‌ای و برخی منابع محلی در روسیه با انتشار فیلم‌ها و تصاویری از پل کریمه گزارش دادند، این پل آتش گرفته و بخشی از سازه آن فرو ریخته است.

با گذشت ساعتی بعد از انتشار خبرها درباره انفجار در پل کریمه، «کمیته ملی ضد تروریسم» روسیه اعلام کرد که یک کامیون روی پل منفجر شده و باعث آسیب به پل کریمه شده است. به گفته این کمیته، این فرض وجود دارد که انفجار، کار نیروهای عملیات ویژه اوکراین باشد.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به حمله به پل کریمه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «واکنش رژیم کی‌یف به تخریب زیرساخت‌های غیر نظامی، اعتراف به ماهیت تروریستی آن است».

البته روسیه شامگاه شنبه اعلام کرد که حرکت قطارها از روی پل شبه جزیره کریمه از سرگرفته شده و حرکت خودروها بر روی این پل نیز دوباره به جریان افتاده است.

تصاویر و فیلم‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی حاکی از آن است که دست کم در یک باند پل کریمه، رفت و آمد خودروها به شکل عادی در جریان است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت


آیا ایران شمارش معکوس افول هژمونی و قدرت تک قطبی آمریکا را کلید زده است؟


استارمر مدعی احتمال حمله روسیه به ناتو شد


نتایج یک نظرسنجی جدید: جایگاه جهانی اسرائیل به ‌شدت تضعیف شده است


اظهارات «جوزف عون» باعث گسست در لبنان می‌شود/ حزب‌الله بخشی جدایی‌ناپذیر از جامعه است