صدور حکم دادگاه رژیم صهیونیستی علیه نتانیاهو/ هدیه ۳۰۰ هزار دلاری کار دست نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی داد

دوشنبه 18 مهر 1401
15:51
صدور حکم دادگاه رژیم صهیونیستی علیه نتانیاهو/ هدیه ۳۰۰ هزار دلاری کار دست نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی داد "بنیامین نتانیاهو " رئیس حزب راستگرای لیکود رژیم صهیونیستی که سودای دوباره نخست وزیری این رژیم را در سر دارد و با پرونده‌های فساد روبرو است، این بار مجبور شد تا هدیه ای ۳۰۰ هزار دلاری را به حکم دادگاه این رژیم، بازگرداند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش شبکه تلویزیونی صهیونیستی «آی۲۴نیوز»، دادگاه عالی رژیم صهیونیستی در حکمی از بنیامین نتانیاهو رئیس ائتلاف اپوزیسیون این رژیم در کنست (پارلمان)، خواست تا ۳۰۰ هزار دلار دریافتی از پسرعموی متوفایش «ناتان میلیکوفسکی» را به خیریه وی برگرداند.

نتانیاهو دستکم در سه پرونده بزرگ فساد درگیر است. همسر او نیز درگیر پرونده های فساد بوده است.

دادگاه عالی رژیم صهیونیستی دریافت این هدیه از سوی نتانیاهو و همسرش در دوره نخست وزیری را غیرقانونی و آن را هدیه ای غیرمتعارف برای اعضای یک خانواده ارزیابی کرد.

این دادگاه، همچنین وام دریافت شده به مبلغ ۵۶۶ هزار دلار از «اسپنسر پارتریچ» یک ملاک بزرگ را غیرقانونی عنوان کرد اما به نتانیاهو اجازه داد تا آن را طبق قرارداد به صورت اقساط پرداخت کند.

نتانیاهو رئیس ائتلاف راست و مهمترین رقیب "یائیر لاپید" رئیس ائتلاف چپ و میانه در پارلمان رژیم صهیونیستی است.

آخرین نظرسنجی‌ها از پیروزی شکننده اردوگاه نتانیاهو بر اردوگاه لاپید در انتخابات پارلمانی ماه نوامبر این رژیم حکایت دارد.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب مراسم وداع با رهبر شهید ایران در رسانه‌های خارجی


پزشکیان: از مواضع حمایتی و همدردی دولت و ملت روسیه قدردانی می‌کنیم


وداع فرمانده هوافضای سپاه با پیکر «قائد شهید امت» + تصاویر و فیلم


سردار ابن‌الرضا: به هرگونه نقض آتش‌بس واکنش لازم می‌دهیم


تأکید عراقچی و بارزانی بر اجرای تفاهم‌نامه همکاری امنیتی


پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد


ادای احترام نماینده یمن و هیئت همراه به پیکر مطهر امام شهید + ویدئو


ادای احترام وزیر دفاع ملی جمهوری لبنان به پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی


ادای احترام رئیس‌جمهور عراق و هیئت همراه به پیکر مطهر امام شهید + ویدئو


نیروهای یمنی از نقض حریم هوایی توسط جنگنده‌های متجاوز سعودی خبر دادند