کشته شدن ۲۰ تروریست «الشباب» در عملیات ارتش سومالی

چهارشنبه 20 مهر 1401
16:32
کشته شدن ۲۰ تروریست «الشباب» در عملیات ارتش سومالی منابع سومالیایی از مقابله نیروهای ارتش این کشور با عناصر گروه تروریستی «الشباب» و کشته شدن ۲۰ نفر از آن‌ها خبر دادند.

العالم - افریقا

وزارت اطلاع‌رسانی، فرهنگ و گردشگری سومالی امروز چهارشنبه اعلام کرد که نیروهای ملی این کشور صبح امروز در منطقه یاسومان واقع در هیران با حمله عناصر گروه تروریستی الشباب مقابله کرده و ۲۰ نفر از آن‌ها را به قتل رساندند.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است که در جریان عملیات ارتش سه نیروی آن کشته شد.

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، شنبه گذشته نیز حدود ۱۴ نفر از عناصر الشباب از جمله یک سرکرده آن در جریان عملیات ارتش سومالی در استان شبلی سفلی کشته شدند.

ماه گذشته نیز ارتش سومالی موفق شد روستای استراتژیک «بوکو» را که بزرگ‌ترین پایگاه الشباب بود، پس از گذشت ۱۳ سال از اشغال این گروه آزاد کند.

سومالی از چندین سال پیش شاهد درگیری خونین بین نیروهای دولتی و عناصر الشباب مرتبط با گروه القاعده است.

0% ...

آخرین اخبار

پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب