واشنگتن: حمایت از ارتش روسیه با تحریم مواجه خواهد شد

جمعه 22 مهر 1401
21:04
واشنگتن: حمایت از ارتش روسیه با تحریم مواجه خواهد شد وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه هشدار داد که هرگونه ارائه تسلیحات و حمایت از ارتش روسیه با تحریم مواجه خواهد شد.

العالم - آمریکا

وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه هشدار داد تمام غیر آمریکایی‌هایی که به ارائه تسلیحات و حمایت از ارتش روسیه بپردازند، تحریم خواهند شد.

بر اساس اعلام وزارت خزانه داری آمریکا، شرکت‌های نظامی خصوصی یا شبه نظامی که در جنگ روسیه مشارکت داشته یا از این جنگ حمایت کنند، تحت تحریم قرار خواهند گرفت.

وزارت خزانه داری آمریکا اضافه کرد: «تحریم‌ها علیه مسکو، سبب شده تا بانک‌های خارجی روابط خود با بخش‌های مالی روسیه را کاهش دهند».

این وزارتخانه آمریکایی همچنین اعلام کرد که واشنگتن به همراه کشورهای همپیمان، 300 میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه را بلوکه کرده تا مانع از حمایت از دولت این کشور شود.

وزارت خزانه داری آمریکا اضافه کرد که بیش از هزار شرکت جهانی فعالیت‌های خود در روسیه را یا متوقف کرده یا کاهش داده‌اند.

بر اساس اعلام وزارت خزانه داری آمریکا، روسیه تلاش دارد تا از تحریم‌ها و محدودیت‌های صادراتی با استفاده از شرکت‌های صوری و سندسازی فرار کند.

وزارت خزانه داری آمریکا اضافه کرد: «تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه، پیامدهای وخیم و طولانی مدتی بر صنایع نظامی روسیه داشته است».

در ماه‌های اخیر و در پی تشدید تنش‌ها میان غرب و مسکو به بهانه حمله روسیه به اوکراین، کشورهای اروپایی و آمریکا به دنبال افزایش تولید کشورهای صادرکننده نفت و گاز بوده‌اند تا به نوعی با کاهش صادرات انرژی روسیه مقابله و بر بحران انرژی خود غلبه کنند اما در این شرایط، اخیراً اوپک پلاس به کاهش دو میلیون بشکه‌ای تولید روزانه نفت رأی داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود


رئیس‌جمهور: آماده‌ایم به جهان اطمینان دهیم به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم/ اسرائیل به دنبال جنگ و ناآرامی در منطقه است


ایران نایب قهرمان تکواندوی آسیا شد


نیکزاد: نیروهای مسلح با عزمی راسخ، دشمن را شکست خواهند داد


حکمرانی محلی، بستر مشاهده مستقیم اثر مشارکت مردم است


سرلشکر عبداللهی: دشمن جایی در نظم آینده منطقه ندارد


مخبر: سرنوشت قمار تقابل با جمهوری اسلامی شکست همه‌جانبه است