زلال قرآن (1515)؛

آیات قرآن کریم در مورد فتنه (امتحان الهی) که محل ابتلا همه انسان ها است

شنبه 23 مهر 1401
11:07
آیات قرآن کریم در مورد فتنه (امتحان الهی) که محل ابتلا همه انسان ها است در این مطلب، با تامل در قرآن کریم نمونه ای از آیات الهی را در مورد فتنه (امتحان الهی) که محل ابتلا همه انسان هاست، مورد بررسی قرار می دهیم.

العالم ـ زلال قرآن

نمونه ای از آیات قرآن کریم در مورد فتنه (امتحان الهی) که محل ابتلا همه انسان هاست :

به شهادت آیه 28 سوره مبارکه انفال :

« وَاعْلَمُوا أَنَّمَا أَمْوَالُكُمْ وَأَوْلَادُكُمْ فِتْنَةٌ وَأَنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ أَجْرٌعَظِيمٌ»

ترجمه: (بدانید که اموال و فرزندانتان آزمایشی برای شمایند، [نباید برای گردآوری مال و ادارۀ امور فرزندان متوسل به خیانت و امور حرام شوید،] و خداست که [برای کارهای درست و عادلانۀ شما] پاداشی بزرگ نزد اوست‌ ).

نعمت های دنیایی اعم ازمال و ثروت، مقام و شهرت، زن و فرزند، و...، همگی محل ابتلا و امتحان انسان ها هستند، و نوع نگرش و برخورد آدمی با این مواهب است که قبول یا ردّ او در این آزمون بزرگ را سبب می گردد، و انسان سعید کسی است که با دقت در انطباق افکار و نیّت های خود با سُنت ها و قوانین الهی و اعمال خویش با احکام شرع مقدس زمینه های قبولی خود را فراهم کند و راه به واسطه این مواهب راه سعادت دنیا و آخرت را پیش پای خود هموار نماید، و انسان شَقی کسی است که با تعدی به دستورات و حدود الهی راه گناه و معصیت را درپیش گیرد و به دست خویش خود را به عذاب الیم الهی گرفتارسازد.

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر سردار مجید موسوی از حضور ۱۰۰ روزه مردم در خیابان‌ها+فیلم


بازتاب گسترده عملیات «نصر» در رسانه‌های آسیا؛ تمرکز بر پاسخ قاطع ایران به تجاوزات اسرائیل


سخنگوی سپاه: آسمان صهیونیست‌ها در اختیار ماست


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: اهداف حساس دشمن اسرائیلی هدف قرار گرفت/ ممنوعیت کامل دریانوردی دشمن در دریای سرخ


رایزنی‌های دیپلماتیک عراقچی در پی پاسخ به نقض مکرر آتش‌بس توسط صهیونیست‌ها


 اطلاعیه سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در باره حمله دشمن آمریکایی صهیونی


فرانس ۲۴: نتانیاهو ترامپ را به چالش کشید


آژیر خطر در پایگاه نظامی «زیکیم»/ اصابت موشک به شهرک صهیونیستی «ایتمار» + فیلم


آغاز عملیات نصر علیه پایگاه های هوایی راهبردی تلنوف و نواتیم رژیم صهیونیستی


ولایتی: انتخاب با شماست توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مند شدن دو تنگه!