در اعتراض به سخنان «بایدن»؛

پاکستان سفیر آمریکا را احضار کرد

شنبه 23 مهر 1401
17:38
پاکستان سفیر آمریکا را احضار کرد وزارت خارجه پاکستان امروز از احضار سفیر آمریکا در این کشور در اعتراض به سخنان «بایدن» پیرامون تسلیحات هسته ای اسلام آباد خبر داد.

العالم - آسیا

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پاکستان امروز شنبه و به دنبال اظهارات «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره تسلیحات هسته ای اسلام آباد، سفیر واشنگتن در این کشور را احضار کرد.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، «بلال بوتو زرداری» وزیر امور خارجه پاکستان در این خصوص اعلام کرد که سفیر آمریکا در اسلام‌ آباد را احضار کرده است تا از این طریق اعتراض کشورش را به اظهارات «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا درباره ایمنی برنامه هسته‌ ای پاکستان ابلاغ کند.

به گزارش رویترز، وزیر امور خارجه پاکستان در این باره گفت: تا جایی که به موضوع امنیت و ایمنی دارایی‌ های هسته‌ ای پاکستان مربوط می‌ شود، ما به همه استانداردهای بین‌ المللی مطابق با دستور العمل های آژانس بین‌ المللی انرژی اتمی عمل کرده‌ ایم.

وی در این باره اضافه کرد: فکر نمی‌ کنم که تصمیم برای احضار سفیر آمریکا تاثیر منفی بر روابط مان داشته باشد و مقامات ما می‌ توانند به نگرانی‌ های مشخص واشنگتن درباره برنامه هسته‌ ای پاکستان پاسخ دهند.

به گزارش مهر، گفتنی است که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه گذشته در سخنانی ادعا کرده بود که پاکستان ممکن است یکی از خطرناک‌ ترین کشورهای جهان باشد، زیرا اسلام آباد سلاح‌ های هسته‌ ای دارد بدون اینکه هرگونه انسجامی در نگه داری آن ها داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


محمدجواد لاریجانی: مدیریت کامل تنگه هرمز با ماست و در این موضوع حتی یک میلی‌متر هم نباید عقب‌نشینی کنیم.


مقاومت اسلامی عراق: عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خیانت بزرگی است، چه زیر چتر توافق ابراهیم باشد و چه تحت هر نام دیگری.


حمله پهپادی به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در «سلیمانیه» عراق


سازمان انرژی اتمی ایران: ادعای حمله به نیروگاه بوشهر صحت ندارد


ارتش اشغالگر برای کنترل بر ارتفاعات جولان اشغالی، گاو استخدام می‌کند!+فیلم


گزارش العالم از حملات متعدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+ فیلم


شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله دیشب آمریکا


عراقچی: ایران به حمایت از لبنان و پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی متعهد است