بازداشت مسئول بخش ترور داعش در کابل

دوشنبه 25 مهر 1401
17:02
بازداشت مسئول بخش ترور داعش در کابل سازمان اطلاعاتی (استخبارات) طالبان با انتشار ویدئویی از بازداشت یکی از سرکردگان بخش ترور و مطبوعات گروه تروریستی داعش در شهر کابل خبر داد.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش خبرگزاری صدای افغان، در ویدئو کلیپ منتشر شده از سوی سازمان اطلاعاتی طالبان، این عضو کلیدی گروه داعش اعتراف می‌کند که در قتل‌ ۱۸ تن از شهروندان افغانستان دست داشته است.

تروریست بازداشت شده در این ویدئو اعتراف می‌کند که عضو گروه تروریستی داعش بوده و در ترورهای مختلف دست داشته است.

این عضو بازداشت شده گروه داعش خود را ساکن شهر چپرهار ولایت ننگرهار معرفی می‌کند و مدعی می‌شود که از سال ۱۳۹۷ به این طرف عضویت داعش را پذیرفته و در قتل نزدیک به ۱۸ تن از شهروندان افغانستان از جمله یک نگهبان پایه مخابراتی دست داشته است.

همچنین این عضو بازداشتی داعش اعتراف کرده که در شبکه‌های اجتماعی با نام‌های مستعار علیه طالبان تبلیغ می‌کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

منشأ لکه نفتی خلیج فارس نشت آب توازن یک نفتکش خارجی است


زخمی شدن 8 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


پزشکیان: اجازه فشار بر معیشت به بهانه جنگ را نمی‌دهیم


احضار دادستان، رئیس سازمان بازرسی و وزیر به خاطر اینترنت پرو


پرشدگی سدهای کشور به ۶۵ درصد رسید


تداوم رویکرد خصمانه استرالیا علیه ایران با اعمال تحریم‌های جدید


افشای تجهیز امارات به «گنبد آهنین»


پاکستان: ادعای رسانه آمریکایی گمراه‌کننده و تلاشی برای تضعیف تلاش‌های صلح است


تجاوز هوایی صهیونیست‌ها به بقاع


نامه یمن به شورای امنیت: به محاصره ملت یمن پایان دهید