لبنان: در مذاکرات مرزبندی، به اسرائیل امتیاز ندادیم

جمعه 29 مهر 1401
19:57
لبنان: در مذاکرات مرزبندی، به اسرائیل امتیاز ندادیم ریاست جمهوری لبنان تأکید کرد که در جریان مذاکرات غیر مستقیم با رژیم صهیونیستی هیچ امتیازی نداد و تسلیم چانه‌زنیها، معاملات یا اراده کشورهای خارجی نشد.

العالم - لبنان

دفتر اطلاع‌‌رسانی ریاست جمهوری لبنان بعد از ظهر امروز جمعه با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که آنچه در مذاکرات غیر مستقیم مرزهای دریایی با رژیم صهیونیستی رخ داد، برآیند وحدت موضع ملی در لبنان بود.

پایگاه خبری النشره ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، لبنان در جریان این مذاکرات هیچ امتیازی نداد و تسلیم چانه‌زنیها، معاملات یا اراده کشورهای خارجی نشد و آنچه در این زمینه تبلیغ می‌شود، خلاف واقعیت است.

این نهاد لبنانی تأکید کرد، آنچه گفته می‌شود، صرفا افترا، تحلیل و مقالاتی است که با واقعیت هیچ سنخیتی ندارد و شرم‌آور است که این مواضع از سوی کسانی مطرح می‌شود که باید در کنار کشور و مسئولان آن قرار داشته باشند.

ریاست جمهوری لبنان خاطر نشان کرد، مرزبندی دریایی، یک دستاورد در سطح کشور است که برای مردم لبنان صورت گرفت، نه برای یک فرد، گروه، حزب یا کشور خارجی.

این نهاد در پایان ابراز امیدواری کرد که این روش مبتنی بر اهانت به کرامت و حاکمیت لبنان، متوقف شود؛ زیرا مرزبندی، حاصل یک تصمیم ملی محکم است.

این در حالی است که «عاموس هوکشتاین» نماینده دولت آمریکا و میانجی توافق ترسیم مرزهای آبی میان لبنان و رژیم صهیونیستی قرار است هفته آینده به بیروت سفر کند.

خبرگزاری رویترز با اعلام خبر مذکور، گزارش داد، او قرار است در این دیدار سند توافق ترسیم مرزهای آبی لبنان با فلسطین اشغالی را امضاء کند. در این توافق از ابتدا قرار بر این بوده که لبنان و رژیم صهیونیستی هرکدام جداگانه توافق را با نماینده آمریکا امضاء کنند و نمایندگان لبنان و رژیم صهیونیستی هرگز رو در روی یکدیگر قرار نخواهند گرفت.

هوکشتاین روز دوشنبه در سخنانی گفته بود که با این توافق، «احتمال درگیری کاهش می‌یابد و کشور [لبنان] امن خواهد شد. شرکتها نیز در لبنان سرمایه‌گذاری خواهند کرد. با استخراج گاز طبیعی مطمئن خواهیم شد که لبنان 24 ساعته از برق بهره‌مند خواهد شد».

امضای توافق غیر مستقیم ترسیم مرزهای آبی لبنان و رژیم صهیونیستی در حالی است که توافق سریع کابینه رژیم صهیونیستی با لبنان و مطابق با خواست حزب‌الله انتقادات وسیعی را بین اشغالگران ایجاد کرد. «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق تل‌آویو و رهبر اپوزیسیون در صدر منتقدان گفته است: کابینه لاپید ضعیف است و لاپید در برابر حزب‌الله تسلیم شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی دستورالعمل اعدام اسرای کرانه باختری را امضا کرد


رضایی: جنگ بعدی، ترامپ را رسواتر و بی‌آبروتر خواهد کرد


پاسخ وزارت دفاع ایران به یاوه گویی های ترامپ و نتانیاهو در مورد ایران


بروجردي: هیچ اغماضی در قبال حاکمیت خود بر تنگه هرمز نخواهیم داشت


گفت‌وگوی تلفنی وزیرامور خارجه ایران و با همتای قطری


رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر کشور پاکستان: حضور آمریکا در منطقه زمینه‌ساز ناامنی است


ولایتی: تهدیدات ترامپ افتادن وی در تله راهبردی با طناب "اسرائیل" است


پزشکیان: وحدت امت اسلامی، باعث شکست مداخلات ماجراجویانه فرامنطقه‌ای است


هشدار اتحادیه اروپا نسبت به حمله نظامی آمریکا به تاسیسات انرژی ایران


سناتور سندرز: دیگر نباید بودجه‌ای برای جنگ‌های بی‌پایان آمریکا هزینه شود