مدیر برنامه «سلمان رشدی» کوری یک چشم او را تایید کرد

يکشنبه 1 آبان 1401
16:21
مدیر برنامه «سلمان رشدی» کوری یک چشم او را تایید کرد مدیر برنامه «سلمان رشدی» نویسنده مرتد تایید کرد طی حمله به او در نیویورک، یک چشم او کور شد و سلمان رشدی قادر به استفاده از یک دستش هم نیست.

العالم - آمریکا

بعد از گذشت بیش از دو ماه از حمله به سلمان رشدی نویسنده مرتد در شهر نیویورک، مدیر برنامه‌های او تایید کرد که یک چشم او در این حمله کور شده است.

روزنامه انگلیسی «گاردین» روز یکشنبه (امروز) در خبری به نقل از مدیر برنامه‌های سلمان رشدی نویسنده مرتد خبر داد که او یک چشمش را از دست داده و قادر به استفاده از یک دست خود نیست.

بیست و یکم مرداد ماه بود که رسانه‌ها خبر دادند، سلمان رشدی نویسنده مرتد کتاب آیات شیطانی در نیویورک هدف حمله قرار گرفت و به شدت مجروح شد.

به دنبال حمله به سلمان رشدی، موضوعی که توجهات بسیاری را برانگیخ این بود که رسانه‌های غربی تا مدت‌های مدیدحتی یک عکس از این نویسنده مرتد منتشر نکردند.

گزارش‌های اولیه حاکی از آن بود که رشدی مورد اصابت ۱۰ تا ۱۵ ضربه چاقو، از جمله چند ضربه در ناحیه گردن و شکم قرار گرفت. به دنبال این حمله، سلمان رشدی با بالگرد به بیمارستان UPMC Hamot در شهر «ایری» در ایالت پنسیلوانیا منتقل شده و در آنجا تحت عمل جراحی قرار گرفت. البته ساعاتی بعدتر، یک مقام نیویورک به صورت دقیق‌تر گفت که او از چهار ناحیه در شکم، سه ناحیه در سمت راست گردن زخمی شد و یک ضربه چاقو هم به سمت راست چشمش اصابت کرد. علاوه بر این، یک چاقو به ناحیه ران راست و یک چاقو به قفسه سینه او خورد.

حالا با گذشت بیش از دو ماه، گاردین در گزارش خود نوشت: «مدیر برنامه‌های (ایجنت) سلمان رشدی تایید کرد که او ... بینایی یک چشم و توان استفاده از یک دست خود را از دست داده است».

این رسانه انگلیسی تلویحا به مخفی کاری و سانسور رسانه‌های آمریکایی و غربی درباره وضعیت سلمان رشدی اذعان کرد. در گزارش گاردین آمده است: «تا کنون، میزان کامل جراحات رشدی مشخص نبود. اما اندرو ویلی (مدیر برنامه او)در مصاحبه‌ای با (روزنامه) ال پاییز اسپانیا توضیح داد که این حمله چقدر جدی و زندگی را تغییر داده است».

مدیر برنامه سلمان رشدی در مصاحبه با این روزنامه اسپانیایی گفت: «(زخم‌های او) عمیق بود، اما او (همچنین) بینایی یک چشم خود را از دست داد. او سه زخم جدی در گردنش داشت. یک دستش ناتوان است چون اعصاب بازویش قطع شده است و حدود ۱۵ زخم دیگر در سینه و بالاتنه دارد».

اندرو ویلی در مصاحبه خود درباره اینکه آیا سلمان رشدی هنوز در بیمارستان بستری است یا نه، اظهارنظری نکرد و به گفتن این جمله بسنده کرد که این نویسنده مرتد، زنده می‌ماند.

پیشتر در خبرها آمده بود که ضارب سلمان رشدی، «هادی مطر» است که اصالتی لبنانی دارد. «علی قاسم تحفه» یکی از مقامات محلی منطقه «یارون» در جنوب لبنان در این باره گفت: «پدر و مادر هادی مطر، اهل منطقه یارون هستند اما هادی در آمریکا به دنیا آمده و در آنجا زندگی کرده و اصلا به لبنان نیامده است».

پیش‌تر، فرماندهی پلیس نیوجرسی در آمریکا اعلام کرده بود که جوانی ۲۴ ساله به نام هادی مطر ساکن ایالت نیوجرسی به سلمان رشدی با سلاح سرد حمله کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


محمدجواد لاریجانی: مدیریت کامل تنگه هرمز با ماست و در این موضوع حتی یک میلی‌متر هم نباید عقب‌نشینی کنیم.


مقاومت اسلامی عراق: عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خیانت بزرگی است، چه زیر چتر توافق ابراهیم باشد و چه تحت هر نام دیگری.


حمله پهپادی به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در «سلیمانیه» عراق


سازمان انرژی اتمی ایران: ادعای حمله به نیروگاه بوشهر صحت ندارد


ارتش اشغالگر برای کنترل بر ارتفاعات جولان اشغالی، گاو استخدام می‌کند!+فیلم


گزارش العالم از حملات متعدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+ فیلم