رییس جمهور: اغتشاش زمینه حرکت‌های تروریستی را فراهم می کند/ هدف دشمن اختلال در مسیر رشد کشور است

پنج‌شنبه 5 آبان 1401
12:08
رییس جمهور: اغتشاش زمینه حرکت‌های تروریستی را فراهم می کند/ هدف دشمن اختلال در مسیر رشد کشور است رییس جمهور گفت: تمام هدف و خواست دشمن اختلال در مسیر رشد و توسعه کشور است و ما اجازه نخواهیم داد قطار شتابان پیشرفت کشور کند یا متوقف شود.

العالم - ایران

آیت لله رییسی روز پنجشنبه در آیین افتتاح رسمی پنج نیروگاه برق حرارتی با ظرفیت یک هزار و ۲۶ مگاوات در زنجان افزود: تمام اغتشاشات با هدف این است که برای علم و دانش و برای کسب و کار مردم زحمت ایجاد کنند.

وی با تسلیت به خانواده های شهدای حرم شاه چراغ ادامه داد: اغتشاش و به هم ریختگی ظلم به علم و دانش، کسب و کار، امنیت آرامش و مردم بی گناهی است که در خیابان ها آسیب می بینند و در این اتفاقات به وضوح دست دشمن را می بینیم چراکه ما به دنبال ایجاد اشتغال هستیم و دشمنان به دنبال بیکار کردن آنها است.

آیت الله رییسی با تاکید بر اینکه اغتشاش و بی نظمی زمینه حرکتهای تروریستی را فراهم می کند، افزود: به دنبال همین اقدامات در سومین حرم اهل بیت عصمت و طهارت، حرم حضرت شاه چراغ، مردم بیگناه در حال عبادت و بندگی خدا را به رگبار بستند و بعد داعشی ها رسما اعلام کردند که این کار را ما کرده ایم.

وی با بیان اینکه امنیت و آرامش اصل و لازمه همه اقدامات و کار و تلاش، تولید، علم افزایی و دیگر فعالیت های علمی، اقتصادی، فرهنگی و .. است اظهار داشت: امنیت اصل و همه اقدامات فرع بر حفظ امنیت است ،مردم کشور ببینند دست دشمن، توطئه ها و فتنه گری های دشمن را که نمی خواهد ایران اسلامی رشد و پیشرفت کند.

رییس جمهور ادامه داد: پیام حضور من در مراسم افتتاح نیروگاه برق حرارتی در زنجان این است که به همه فعالان، صنعتگران و تولید کنندگان کشور به مهندسان، کارمندان، کارگران و تلاشگران کشور بگویم این مسایل شما را به هیچ عنوان در تصمیم و اراده پولادین خود سست نکند چراکه ملت اجازه نخواهند داد قطار پیشرفت و فعالیت کشور از حرکت بازایستد.

آیت الله رییسی تصریح کرد: دانشگاه ما که محل پرورش نیروهای فرهیخته، باسواد و اثرگذار هستند باید به عنوان جایگاه علم افزایی، بصیرت افزایی، معرفت افزایی و پرورش انسان های آینده ساز ، شتابان مدارس و کارخانه ها نیروگاهها و تمام مراکز علمی صنعتی و کشاورزی و باید تلاش خودر ا مضاعف کنند راه ایستادگی در برابر این توطئه تنها فعالیت تلاش و ناامید کردن دشمن است.

وی افزود: امروز دانشجویان، بازاریان، صنعتگران اساتید و همه مردم بدانند راه پیشرفت کشور، امید آفرینی در دل مردم و ناامید کردن دشمن، فعالیت و تلاش بی وقفه برای پیشرفت کشور و تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین است، نسخه ای که در اول سال رهبر فرزانه انقلاب به همه ما فرمودند و این تنها راهکار برون رفت از مشکلات کشور است.

ایرنا


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید