تایوان به چین پیشنهاد مذاکره داد

جمعه 6 آبان 1401
14:15
تایوان به چین پیشنهاد مذاکره داد رئیس شورای سیاست گذاری تایوان در امور سرزمین اصلی چین اعلام کرد حل و فصل اختلافات تنها از مسیر مذاکره بدون پیش شرط امکان پذیر است.

العالم - ایران

تایوان از دولت چین خواست تا فشارهای نظامی خود علیه این منطقه را متوقف کند.

«چیو تای سان» رئیس شورای سیاست گذاری تایوان در امور سرزمین اصلی چین روز جمعه اعلام کرد که چین باید تهدیدات نظامی خود علیه تایوان را متوقف و صلح و ثبات در منطقه را حفظ کند. این در حالی است که پکن تایوان را بخش جدایی نشدنی از خاک خود می داند.

از زمان سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان تنش های سیاسی و نظامی در منطقه افزایش یافته است.

چیو تای سان در سخنرانی در یک مجمع در تایپه گفت: پکن باید تهدید به توسل به فشار نظامی را کنار بگذارد، زیرا این کار تنها به تعمیق شکاف میان دو طرف می انجامد و تنش ها در منطقه را بالا می برد.

این مقام تایوانی در ادامه پیشنهاد مذاکره با چین را پیش کشید و گفت: ما از سرزمین اصلی چین می‌خواهیم سلاح‌ها را کنار بگذارد و به حفظ صلح و ثبات کمک کند.

چیو افزود: کلید صلح در این است که طرز تفکر مربوط به حل مشکلات با توسل به زور را تغییر دهیم. پکن باید اختلافات خود با تایپه را از طریق گفت‌وگوی سازنده اما بدون پیش‌شرط حل و فصل کند.

چین جزیره تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند و همواره بر الحاق صلح‌آمیز این جزیره تاکید و در عین حال اعلام کرده است که در صورت لزوم از «قوه قهریه» برای الحاق تایوان استفاده خواهد کرد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر وتخریب خانه های جنوب لبنان


آمریکا درگیر تشدید بحران‌های اقلیمی؛ از سیل هاوایی تا خشکسالی بی‌سابقه آریزونا


چرا عربستان سعودی بر محاصره و حمله به یمن اصرار می‌ورزد؟ +فیلم


بازگشت سیاست ترور؛ اسرائیل حملات خود به داخل شهر غزه را گسترش داده است


جزئیات عملیات پیشگیرانه‌ که ماشین جنگی بن‌سلمان را در هم شکست+فیلم


رویترز: تهران از سیاست دفاعی به تهاجمی روی می آورد


سپاه: هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهیم کوبید


اختلاف عمیق اسرائیل با شورای صلح غزه/تل‌آویو علاقه‌ای به اجرای کامل توافق ندارد


شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۳۹۹ نفر رسید


آل سعود با محاصره مرگبار، بار دیگر کودکان یمنی را به مسلخ برد+ فیلم