شمار کشته‌های طوفان در فیلیپین به ۹۸ نفر رسید

دوشنبه 9 آبان 1401
14:38
شمار کشته‌های طوفان در فیلیپین به ۹۸ نفر رسید تعداد کشته شدگان طوفان فیلیپین به ۹۸ نفر رسید و امید چندانی به یافتن بازماندگان در مناطق به شدت آسیب دیده وجود ندارد.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، بیش از نیمی از تلفات ناشی از سیلاب و رانش زمین درپی وقوع طوفان نالگائه برجای ماند، طوفانی که روستاها در جزیره جنوبی میندانائو را ویران کرد.

جزیره میندانائو به ندرت تحت تاثیر گردبادهایی قرار می گیرند که هر ساله فیلیپین را درمی نوردد، اما طوفان هایی که به این منطقه می رسد بسیار مرگبار است.

ناگویب سینریمبو یک مقام محلی در جزیره میندانائو گفت: ما عملیات را از جستجو و نجات به عملیات بازیابی (اجساد) تغییر داده ایم، زیرا شانس زنده ماندن افراد پس از گذشت دو روز تقریبا صفر است.

احتمال اینکه تعداد تلفات افزایش یابد، زیاد است، زیرا آژانس بلایای ملی فیلیپین در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد که ۶۳ نفر همچنان مفقود هستند. شمار زیادی نیز مصدوم شده اند.

این گزارش در ادامه حاکی است که بر اثر وقوع طوفان، روستاها زیر سیل فرو رفت، محصولات کشاورزی نابود شد و برق مناطق بسیاری قطع شد.

به گزارش ایرنا، دانشمندان هشدار داده اند که وقوع طوفان ها در جهان رفته رفته مرگبار و ویرانگر، قوی تر می شود زیرا جهان به دلیل تغییرات اقلیمی رو به گرمتر شدن است.

رانش زمین و سیل های ناگهانی ناشی از جنگل زدایی مناطق کوهستانی در میان مرگبارترین بلایای نشات گرفته از وقوع طوفان در فیلیپین در سال های اخیر بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است