نتانیاهو: توافق با لبنان، توافق تسلیم در برابر حزب‌الله است

سه شنبه 10 آبان 1401
03:13
نتانیاهو: توافق با لبنان، توافق تسلیم در برابر حزب‌الله است رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی توافق با لبنان بر سر ترسیم مرزهای دریایی را «مشکوک» و «تسلیم شدن محض در برابر حزب الله» دانست.

العالم-فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسبق و رئیس کنونی اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در یک گفت‌وگوی رادیویی گفت که توافق با لبنان بر سر ترسیم مرزهایی دریایی، توافقی مشکوک و تسلیم شدن محض در برابر حزب الله است.

وی که این مصاحبه را در آستانه برگزاری انتخابات کنست انجام داده است، افزود: «یائیر لاپید» (نخست وزیر) و «بنی گانتس» (وزیر جنگ) هیچ گاه به دنبال استخراج گاز از زیر دریا نبودند و به همین دلیل است که اکنون توافقی مشکوک را که «تسلیم محض در برابر حزب الله» است، امضا کردند.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با اشاره تلویحی به اینکه در صورت تصدی سمت نخست وزیری، این توافق را لغو می‌کند، تصریح کرد: «با این توافق همان کاری را خواهم کرد که با توافق اوسلو کردم؛ چرا که توافق اوسلو هم یک توافق تسلیم از جانب دولت چپگرا بود».

سند توافق نهایی ترسیم مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی، روز پنجشنبه هفته گذشته به امضای میشل عون رئیس جمهور لبنان و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رسید.

یک جولای 2022 (10 تیر1401) میلادی پارلمان بیست و چهارم (24) و کابینه سی وششم (36) رژیم صهیونیستی - که از انتخابات 23 مارس 2021 (3 فروردین 1400) حاصل شده بود- با رأی اکثریت اعضای همین پارلمان (کنست) منحل شد. با رأی اکثریت اعضا مقرر شد انتخابات بعدی، امروز سه شنبه یکم نوامبر 2022 (10 آبان 1401) برگزار شود که در واقع پنجمین انتخابات کنست در عرض چهار سال گذشته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

مفتی جعفری لبنان: «توافق چارچوب» فاجعه‌ای ملی برای خدمت به اهداف صهیونیستی است


 توافق چارچوب؛ دولت لبنان اشغالگری را تایید کرده است


شهادت و زخمی شدن شماری از فلسطینیان غزه در حملات رژیم صهیونیستی


۴۲۴۷ شهید در حملات ۴ ماهه رژیم صهیونیستی به لبنان


۵ کشته براثر ۲ انفجار قلب سرزمین های اشغالی+ فیلم


هند ادعاهای پاکستان در مورد انفجار کراچی را رد کرد


موج گرمای مرگبار اروپا؛ فرانسه از ثبت هزار مرگ خبر داد


شبی که سیاستمداران لبنانی خودزنی کردند و نتانیاهو جشن گرفت


موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با به رسمیت شناختن «کشتار ارامنه»


مراسم عزاداری عاشورای حسینی(ع) در بوداپست برگزار شد