نتانیاهو: توافق با لبنان، توافق تسلیم در برابر حزب‌الله است

سه شنبه 10 آبان 1401
03:13
نتانیاهو: توافق با لبنان، توافق تسلیم در برابر حزب‌الله است رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی توافق با لبنان بر سر ترسیم مرزهای دریایی را «مشکوک» و «تسلیم شدن محض در برابر حزب الله» دانست.

العالم-فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسبق و رئیس کنونی اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در یک گفت‌وگوی رادیویی گفت که توافق با لبنان بر سر ترسیم مرزهایی دریایی، توافقی مشکوک و تسلیم شدن محض در برابر حزب الله است.

وی که این مصاحبه را در آستانه برگزاری انتخابات کنست انجام داده است، افزود: «یائیر لاپید» (نخست وزیر) و «بنی گانتس» (وزیر جنگ) هیچ گاه به دنبال استخراج گاز از زیر دریا نبودند و به همین دلیل است که اکنون توافقی مشکوک را که «تسلیم محض در برابر حزب الله» است، امضا کردند.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با اشاره تلویحی به اینکه در صورت تصدی سمت نخست وزیری، این توافق را لغو می‌کند، تصریح کرد: «با این توافق همان کاری را خواهم کرد که با توافق اوسلو کردم؛ چرا که توافق اوسلو هم یک توافق تسلیم از جانب دولت چپگرا بود».

سند توافق نهایی ترسیم مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی، روز پنجشنبه هفته گذشته به امضای میشل عون رئیس جمهور لبنان و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رسید.

یک جولای 2022 (10 تیر1401) میلادی پارلمان بیست و چهارم (24) و کابینه سی وششم (36) رژیم صهیونیستی - که از انتخابات 23 مارس 2021 (3 فروردین 1400) حاصل شده بود- با رأی اکثریت اعضای همین پارلمان (کنست) منحل شد. با رأی اکثریت اعضا مقرر شد انتخابات بعدی، امروز سه شنبه یکم نوامبر 2022 (10 آبان 1401) برگزار شود که در واقع پنجمین انتخابات کنست در عرض چهار سال گذشته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

هاآرتص: اسرائیل از کاربران استارلینک جاسوسی می‌کند


راه‌اندازی کریدور اتصالی چین به اروپا از مسیر ایران


بقائی: عراقچی در نشست بریکس در هند شرکت می‌کند


پیام دبیرکل حزب الله به فرماندهان و رزمندگان مقاومت لبنان


منشأ لکه نفتی خلیج فارس نشت آب توازن یک نفتکش خارجی است


زخمی شدن 8 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


پزشکیان: اجازه فشار بر معیشت به بهانه جنگ را نمی‌دهیم


احضار دادستان، رئیس سازمان بازرسی و وزیر به خاطر اینترنت پرو


پرشدگی سدهای کشور به ۶۵ درصد رسید


تداوم رویکرد خصمانه استرالیا علیه ایران با اعمال تحریم‌های جدید