نتانیاهو هماهنگی‌ها با ائتلافش را برای تشکیل کابینه آغاز کرد

چهارشنبه 11 آبان 1401
13:27
نتانیاهو هماهنگی‌ها با ائتلافش را برای تشکیل کابینه آغاز کرد رهبر حزب «لیکود» پیش از اعلام نتایج نهایی انتخابات کنست، هماهنگی‌ها با ائتلافش را برای تشکیل کابینه تل‌آویو آغاز کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌های عبری امروز (چهارشنبه، ۲نوامبر) اعلام کردند که «بنیامین نتانیاهو» رهبر حزب «لیکود» تماس‌های خود با سران احزاب وابسته به ائتلافش را آغاز کرده است.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، نتانیاهو، رهبر حزب لیکود اولین گفت‌وگوهای خود با رهبران احزاب جناح راست‌گرا را که می‌توانند بخشی از ائتلاف دولتی آینده وی باشند، آغاز کرده است.

این در حالی است که آخرین نتایج شمارش آرا در حوزه‌های انتخاباتی سرزمین‌های اشغالی امروز صبح نشان می‌دهد که حزب «لیکود» به رهبری نتانیاهو، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی پیشتاز انتخابات کنست است.

پایگاه خبری «آی‌۲۴» اسرائیلی در گزارشی اعلام کرد که پس از پایان شمارش ۶۲.۴ درصد آرا تا بامداد امروز چهارشنبه، نتایج نشان می‌دهد که لیکود با کسب ۳۳ کرسی (۱+) در صدر انتخابات کنست قرار دارد.

به طور کلی، نتایج به دست‌آمده حاکی از آن است که متحدان و احزاب متمایل به ائتلاف نتانیاهو ۶۹ کرسی به دست آورده‌اند؛ در حالی که ائتلاف مقابل، به رهبری «یائیر لاپید» نخست‌وزیر فعلی کابینه تل‌آویو مجموعاً ۴۷ کرسی را از آن خود کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد