پاسخ دندان شکن یک روزنامه نگار عرب به سعودی ها درباره حکم حبس پزشک تونسی

چهارشنبه 11 آبان 1401
19:02
اقدام دستگاه قضایی عربستان سعودی مبنی بر صدور حکم حبس "مهدیه مرزوقی" پزشک تونسی به مدت 15 سال به سبب لایک کردن توییتی در حمایت از مقاومت لبنان(حزب الله)، همچنان با انتقادات گسترده ای روبروست.

العالم ـ عربستان سعودی

در همین راستا، "صالح الازرق" روزنامه نگار و گوینده تونسی مقیم لندن در برنامه ای که از شبکه انگلیسی "الحوار" پخش می شود، خطاب به مقامات سعودی گفت: چگونه پزشکی که 15 سال از عمر خود را در خدمت به شما هدر داده است، فقط به خاطر لایک کردن یک پست درباره حزب الله، او را به 15 سال حبس محکوم کرده اید؟

وی افزود: اگر کوهی از طلا به من بدهند، برای کار به عربستان نخواهم رفت.

الازرق در برنامه خود در گفتگو با یک سعودی که از حکم حبس این پزشک تونسی و قوانین قضایی عربستان دفاع می کرد، گفت: تو از محکوم کردن ظلم و باطل عاجزی؛ زیرا از حاکم بیش از خداوند متعال می هراسی!

مقامات سعودی، مهدیه مرزوقی(51 ساله) را به دلیل لایک کردن ویدئویی از یک تظاهرات در حمایت از حزب الله لبنان در شبکه اجتماعی "تویتر" ، حکم حبس او را صادرکردند. دادگاه سعودی اتهام تعدی به نظام حکومتی از طریق شبکه های اجتماعی را به این پزشک تونسی وارد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

شهادت هفت فلسطینی در شبانه روز گذشته در غزه


عراقچی: ایران، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکاست


درگیری مسلحانه در ایالت آیداهو آمریکا


حملات مداوم رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در باریکه غزه


نیویورک تایمز: آمریکا در آستانه شکستی راهبردی قرار دارد


عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم