البخیتی: وضع استانهای اشغالی یمن مانند بازی پلی استیشن است!

پنج‌شنبه 12 آبان 1401
15:51
البخیتی: وضع استانهای اشغالی یمن مانند بازی پلی استیشن است! محمد البخیتی، یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت که وضعیت استان‌های اشغالی این کشور شبیه بازی پلی‌استیشن است.

العالم – یمن

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در توئیتی شرایط حاکم براستان های اشغالی یمن را نامناسب توصیف کرد و گفت: گاهی کشورهای متجاوز با کارت اصلاحات، یک بار با کارت دولت انتقالی، یک بار با کارت عفاش و یک بار با کارت داعش و القاعده بازی می کنند، یک بار می بینیم که نیروهای سعودی وارد کاخ معاشیق می شوند تا نیروهای اماراتی را تعقیب کنند و دفعه بعد عکس آن را شاهدیم.

البخیتی ادامه داد: گرچه هادی پس از برکنار شدن توسط محمد بن سلمان و انتصاب رشاد العلیمی به جای وی، در ریاض بازداشت شده است، اما هنوز مزدوران هادی ادعا می کنند که علیه وی کودتا شده است.

وی تاکید کرد: ما از هادی و بحاح خواستیم که از استعفا خودداری کنند اما کشورهای متجاوز استعفا را به آنها تحمیل کرده و خانه نشینشان کردند و ما 3 سال منتظر ماندیم تا دولت توافقی تشکیل شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بدهی آمریکا رکورد زد؛ عبور از مرز ۴۰ تریلیون دلار و زنگ خطر بحران مالی


سردار ابن الرضا: در شرایط جنگی هم سامانه‌های جدید وارد میدان شدند


افزایش حملات صهیونیستی به غزه و محکومیت آن از سوی سازمان ملل


تحلیلگر سیاسی: تحریم‌ها و محاصره ایران؛ کارتی پرهزینه که می‌تواند به ضرر واشنگتن تمام شود


بازدید سرلشکر عبداللهی از تأسیسات زیرزمینی تولید موشک‌


گرما در اروپا حداقل 30 هزار قربانی گرفته است


تجاوزات صهیونیست‌ها به جنوب لبنان؛ از بمباران فسفری تا انفجار منازل + فیلم


تاکید مقامات و فرماندهان ارشد ایران بر تقویت توانمندیهای دفاعی و تهاجمی +فیلم


شمار شهدای لبنان به مرز ۹ هزار نفر رسید


پس از شکست مذاکرات؛ اعلام جنگ گمرکی آمریکا علیه کانادا