عمران خان: شهباز شریف پشت ترور من بود

جمعه 13 آبان 1401
04:07
عمران خان: شهباز شریف پشت ترور من بود
عمران خان نخست‌وزیر سابق پاکستان که دیروز پنجشنبه در معرض سوءقصد قرار گرفته بود، شهباز شریف نخست وزیر کنونی این کشور را به دست داشتن در این سوءقصد متهم کرد.

العالم-آسیا

عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان در بیانیه‌ای که حزب متبوعش منتشر کرده است، شهباز شریف نخست وزیر کنونی، وزیر کشور و یک مقام اطلاعاتی را به دست داشتن در ترورش در روز پنجشنبه متهم کرد و خواستار برکناری این سه مقام شد.

عمران خان در بیانیه خود گفت: «مطمئنم نخست وزیر شهباز شریف، ورنا صنع الله، وزیر کشور و ژنرال فیصل پشت این ترور بودند».

وی افزود: «من از قبل اطلاعاتی دریافت کرده بودم که این اتفاق می‌افتد، این افراد باید از سمت خود برکنار شوند که اگر برکنار نشوند، اعتراضاتی صورت می گیرد».

وزیر کشور پاکستان نیز ضمن رد این اتهامات عمران خان در بیانیه‌ای گفت: عمران خان من، نخست وزیر و یک افسر ارشد را مقصر دانسته است، این در حالی است که این اتفاق در استانی رخ داد که حزب عمران خان در آن قدرت دارد.

روز پنجشنبه کاروان عمران خان نخست وزیر سابق هدف حمله افراد مسلح قرار گرفت که در نتیجه آن، عمران خان از ناحیه پا زخمی شد و از این ترور نافرجام جان سالم به در برد، اما یکی از اعضای این کاروان کشته شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت


یک شهید و ۲ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان


گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم