ریاض: دست ما برای توافق، به سوی ایران دراز است

شنبه 14 آبان 1401
19:00
ریاض: دست ما برای توافق، به سوی ایران دراز است نماینده دائم عربستان سعودی در سازمان ملل ضمن ادعاهای تکراری علیه تهران، در عین حال گفت که این کشور به دنبال توافق با ایران است.

العالم ـ عربستان سعودی

عبد الرحمن الجمعة نماینده دائم عربستان سعودی در سازمان ملل امروز (شنبه) الجمعه در مصاحبه با شبکه سعودی «الشرق»، ادعاهای جدیدی علیه جمهوری اسلامی ایران و سوریه و روابط دوجانبه بین این دو کشور مطرح کرد.

وی باز هم ضمن تکرار ادعای مداخله ایران در امور داخلی سوریه، گفت که این اقدامات، مانع از بازگشت سوریه به میان کشورهای عربی است.

این در حالی است که کشورهای بسیاری روابط خود را با سوریه از سر گرفته‌اند. هر چند چنین درخواستهایی از سوی ریاض، بارها از سوی دمشق رد شده است، ولی ظاهرا سعودیها باز هم بر طبل توخالی ادعاهای خود می‌کوبند.

الجمعة در عین حال که از این مداخلات ادعایی سخن گفت، اذعان کرد که دست عربستان به سوی تهران دراز است تا به توافق دست پیدا کنند تا بر اساس آن، آنچه بی‌ثبات‌سازی کشورهای عربی نامیده می‌شود، متوقف شود.

به عقیده بسیاری از کارشناسان، به دنبال عدم موفقیت عربستان در دستیابی به هدف تسلط هژمونیک بر منطقه نفت‌خیز خلیج‌فارس و دریای عمان، آل سعود عامل این شکست‌ها را ایران می‌داند، لذا جنگ پنهان و آشکاری را علیه ایران به راه انداخته است. لذا ریاض وظیفه جنگ دیپلماتیک نیابتی از طرف آمریکا علیه عمق راهبردی ایران را به عهده دارد (جزئیات بیشتر).

به گزارش فارس، بی‌ثبات‌سازی کشورهای عربی در حالی از سوری نماینده سعودی مطرح شده است که این کشور از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است. کما اینکه

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. بیش از ۷۵ درصد جمعیت یمن در حال حاضر نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، میلیون‌ها نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قاطع غریب آبادی به لفاظی ترامپ درباره تنگه هرمز


عراقچی: تصمیمی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا گرفته نشده است


یحیی سریع: محل تجمع و تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان را هدف قرار دادیم


پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند


سفیر ایران در آلمان: جهان با افزایش زرادخانه‌ها امن‌تر نمی‌شود


فرانسه تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیستی به خانه های فلسطینیان را محکوم کرد


گزارش العالم از بازگشت زندگی به آخرین نقطه آزاد شده در لبنان + فیلم


قالیباف: حکم، حکم ولایت و رهبری است


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد


پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی سرزمین‌های اشغالی و مصر می‌شود