28 نفر در جریان درگیری ها در نیجریه کشته شدند

جمعه 20 آبان 1401
14:07
28 نفر در جریان درگیری ها در نیجریه کشته شدند در پی وقوع درگیری میان گروه‌های قومی در ایالت‌ های بنوئه و ابونیی در نیجریه ۲۸ نفر جان باخته و ده ها تَن هم زخمی شدند.

العالم - آفریقا

به گزارش خبرگزاری آناتولی، «پاول همبا» مشاور امنیتی فرماندار ایالت «بنوئه» واقع در نیجریه اعلام کرد که در جریان درگیری میان دو گروه قومی در ایالت‌ های بنوئه و ابونیی، دست‌ کم ۲۸ نفر از جمله زنان و کودکان کشته و ده‌ ها تَن نیز مجروح شده‌ اند.

به گفته مشاور امنیتی فرماندار ایالت «بنوئه»، از ۷ نوامبر خشونت ها میان دو گروه قومی «ایفایوم» و «ایزا ایفایوم» به دلیل هتک حرمت به معبدی در ایالت ابونیی شدت گرفته است.

«پاول همبا» در ادامه اضافه کرد: در پی بروز درگیری ها بسیاری از منازل و محل‌ های کار به آتش کشیده شدند. نیروهای امنیتی به منطقه اعزام و تحقیقات در مورد این حادثه آغاز شده است.

به گزارش مهر، نیجریه با جمعیت ۱۹۰ میلیون نفری دارای گروه‌ های مختلف قومی است. درگیری و خشونت بین این گروه‌ها با فواصل کوتاه اتفاق می‌ افتد و وعده های محمدو بوهاری رییس جمهور این کشور در خصوص تلاش برای پایان دادن به تنش ها در ابوجا تا کنون با موفقیت همراه نبوده است.

0% ...

آخرین اخبار

ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


پربیننده ترین خبرها