3 کشته در پی تیراندازی در محوطه دانشگاه ویرجینیا

دوشنبه 23 آبان 1401
15:14
3 کشته در پی تیراندازی در محوطه دانشگاه ویرجینیا
پلیس دانشگاه ویرجینیا در آمریکا اعلام کرد در پی تیراندازی در محوطه این دانشگاه سه نفر کشته و دو فرد دیگر زخمی شدند.

العالم - آمریکا

پلیس دانشگاه ویرجینیا در آمریکا در توییتی از تیراندازی اواخر یکشنبه (به وقت محلی) در محوطه این دانشگاه خبر داد و افزود این تیراندازی مرگبار سه کشته و دو زخمی برجای گذاشته است.

به گزارش رویترز، پلیس دانشگاه، دانشجویی به نام «کریستوفر دارنل جونز» را به عنوان مظنون شناسایی و اعلام کرده چند آژانس در حال جستجوی فعال برای یافتن وی هستند. اداره پلیس دانشگاه ویرجینیا ضمن بیان این که مظنون هنوز آزاد است، او را مسلح و خطرناک خواند.

این تیراندازی خونین به دنبال مجموعه‌ای از تیراندازی‌های مرگبار در مدارس آمریکا صورت می‌گیرد که به نوشته رویترز، فقط در سال جاری به کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر منجر شده و به مباحث طولانی درباره کنترل سلاح در ایالات متحده دامن زده است.

یکی از مرگبارترین تیراندازی‌ها در ماه مه رخ داد زمانی که یک مرد مسلح ۱۹ کودک و دو بزرگسال را یووالدی تگزاس کشت. در تیراندازی‌های شب هالووین در کانزاس سیتی و شیکاگو هم یک نفر کشته شد و حدود ۲۰ نفر زخمی شدند.

آزاد بودن خرید و فروش و حمل سلاح گرم در آمریکا هر هفته جان چند نفر را در این کشور می‌گیرد. مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد. در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است.

با آنکه آمریکا حدود پنج درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است. درباره دلایل این موضوع تاکنون تحلیل‌های مختلفی ارائه شده اما آزادی حمل سلاح توسط شهروندان اغلب مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل ایجادکننده این مشکل دانسته می‌شود. بر اساس گزارش مرکز تحقیقات کنگره آمریکا آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی (۴۸ درصد) از کل ۶۵۰ میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد