شرکت سازنده متروی تل‌آویو هدف حمله سایبری قرار گرفت

دوشنبه 23 آبان 1401
18:17
شرکت سازنده متروی تل‌آویو هدف حمله سایبری قرار گرفت منابع رسانه‌ای امروز دوشنبه از حمله سایبری گسترده علیه شرکت سازنده مترو تل‌آویو خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

وب سایت صهیونیستی "واللا" اعلام کرد که حمله سایبری به شرکتی انجام شده است که مسئولیت تکمیل پروژه ساخت متروی تل آویو را بر عهده دارد.
برپایه این گزارش، اطلاعات هک شده شامل نقشه‌های مهندسی ایستگاه‌های خط سبز قطار شهری است که شرکت چینی در حال ساخت آن است و نیز مشخصات شخصی، شماره تلفن، قراردادهای کاری شخصی، آدرس محل سکونت و عکس کارت شناسایی کارگران چینی و اسرائیلی.
واللا همچنین نوشت هکرهایی که سرورهای شرکت چینی "CSCEC" را هک کردند، با مبارزان فلسطینی‌ در ارتباط هستند.
لازم به ذکر است که متروی تل‌آویو هنوز تکمیل نشده است و پیش از این نیز حمله سایبری گسترده علیه سیستم عامل‌ها، مانیتورهای کنترلی و سرورهای آن انجام شده بود.
زیرساخت‌های مختلف نظامی،امنیتی، اقتصادی و مراکز و تاسیسات حیاتی رژیم صهیونیستی به ویژه در طول ماههای اخیر بارها هدف حملات سایبری قرار گرفته است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی