۱۰ سال زندان برای مبلغ سعودی

دوشنبه 23 آبان 1401
20:53
۱۰ سال زندان برای مبلغ سعودی حساب کاربری "نحو الحريه" در توییتر ویدیویی درباره "شیخ نایف الصحفی" منتشر کرد. وی از سال ۲۰۱۷ در بازداشت به‌سر می‌برد.

العالم- عربستان سعودی

به گزارش العالم، حساب کاربری "نحو الحريه" در توضیح این ویدیو نوشته است: علی نایف الصحفی، بدون اتهامی واضح و بدون دلایل قانونی به ۱۰ سال زندان محکوم شده است؛ این (حکم) صرفا ذهنیت یک مستبد است.

دادگاه کیفری ویژه رژیم آل‌سعود، شیخ نایف الصحافی، زندانی عقیدتی را بعد از ربودن، طی یک محاکمه محرمانه، به ۱۰ سال زندان محکوم کرد.

شیخ الصحفی یک مبلغ اسلامی و از اعضای جریان "الصحوه الدینیه"(بیداری دینی) است که اعضای آن در معرض هجمه‌ها و سرکوب‌های حکومت قرار دارد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم