یک منبع مطلع در وزارت خارجه:

تکذیب تماس مستقیم بلینکن با امیرعبداللهیان درباره آتش‌سوزی زندان اوین

شنبه 28 آبان 1401
10:00
تکذیب تماس مستقیم بلینکن با امیرعبداللهیان درباره آتش‌سوزی زندان اوین
یک منبع مطلع در وزارت امور خارجه، اظهارات مطرح شده از سوی یکی از نمایندگان مجلس به نقل از وزیر امور خارجه در خصوص آتش سوزی زندان اوین را رد کرد و گفت: تماس مستقیم بلینکن با امیرعبداللهیان از اساس عاری از صحت است.

العالم - ایران

اخیرا اظهاراتی از سوی نماینده کاشمر در منابع مختلف خبری در خصوص آتش سوزی زندان اوین به نقل از وزیر امور خارجه کشورمان مطرح شده است که بر اساس پیگیری خبرگزاری ایسنا در ارتباط با صحت مطالب منتشر شده در این زمینه، یک منبع مطلع در وزارت امور خارجه در این رابطه گفت: "وزیر امور خارجه در یک جلسه بسته گفت که پیامی در شب آتش سوزی در اوین و در همین رابطه به نقل از وزیر خارجه آمریکا، توسط وزیر خارجه یک کشور منطقه به وی منتقل شد."

وی ادامه داد: لذا تماس مستقیم بلینکن با امیرعبداللهیان از اساس عاری از صحت است.

بر اساس این گزارش، حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین نماینده کاشمر چند روز پیش به نقل از امیرعبداللهیان در مورد شب آتش سوزی در زندان اوین در اظهاراتی گفته بود: « وزیر خارجه بیان کرد شبی که اوین آتش گرفت تازه وارد خانه شدم، هنوز کتم را درنیاورده بودم که وزیر خارجه آمریکا زنگ زد و گفت ما چهار زندانی در اوین داریم که قرار است مبادله شوند. اتفاقی برایشان پیش نیاید؛ من گفتم خبری نیست؛ وزیر خارجه آمریکا ۴۰ دقیقه قبل از اینکه ما اطلاع داشته باشیم، اطلاع داشت. اوین را خودشان با آدم‌های خودشان آتش زدند.»

0% ...

آخرین اخبار

گزارش ویژه شبکه خبری العالم از تشییع پیکر خبرنگار شهید خود "حسام زیدان" + فیلم


سپاه: یک فروند پهپاد MQ1 آمریکا با پدافند نوین ما منهدم شد


آشوب در پاریس پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + فیلم


محمد نزال: اتحادیه اروپا باید از تصمیم اعمال تحریم‌ علیه مقاومت فلسطین صرف نظر کند


وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم


نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم