پنتاگون: اوکراین را به سمت استفاده از تجهیزات ناتو سوق داده ایم

شنبه 28 آبان 1401
20:22
پنتاگون: اوکراین را به سمت استفاده از تجهیزات ناتو سوق داده ایم مشاور ارشد سیاسی پنتاگون اعلام کرد: اوکراین را به سمت استفاده از تجهیزات استاندارد ناتو سوق داده ایم که سیستم دفاع هوایی ناسام یکی از این تجهیزات مهم است.

العالم - آمریکا

آمریکا تاکنون یک هزار و ۴۰۰ سیستم موشکی استینگر و رادار نظارت هوایی به اوکراین ارسال کرده است.

کالین کال معاون سیاسی پنتاگون روز شنبه در سفر خود به خاورمیانه در جمع خبرنگاران افزود: مسکو امیدوار است که پدافند هوایی اوکراین را که تاکنون مانع از تسلط ارتش روسیه بر آسمان این کشور شده است، ناکارآمد کند.

این مقام پنتاگون تصریح کرد ما می دانیم که تئوری پیروزی روسیه چیست و متعهدیم با ارائه آنچه اوکراینی ها در پدافند هوایی خود به آن نیاز دارند، از این پیروزی جلوگیری کنیم.

کال ادعا کرد: انعطاف پذیری سیستم دفاع هوایی اوکراین از ابتدای جنگ روسیه را غافلگیر کرده است.

این مقام پنتاگون گفت: این انعطاف پذیری تا حد زیادی، به دلیل نبوغ و زیرکی اوکراینی‌ها در حفظ سیستم های دفاع هوایی خود است. دلیل دیگر کمک های آمریکا و سایر متحدان به اوکراین است.

وی افزود که افزایش حملات موشکی روسیه در اوکراین تا حدی با هدف به اتمام رساندن مهمات پدافند هوایی کی یف و در نهایت دستیابی به تسلط بر آسمان این کشور طراحی شده است.

کال گفت که روسیه در تلاش است تا سیستم‌های پدافند هوایی اوکراین را تحت تأثیر قرار داده و مهمات آنها را به پایان برساند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود