سخنگوی انصارالله: برخی گروههای یمنی از ادامه جنگ و خون‌ریزی سود می‌برند

يکشنبه 29 آبان 1401
13:34
سخنگوی انصارالله: برخی گروههای یمنی از ادامه جنگ و خون‌ریزی سود می‌برند سخنگوی جنبش انصارالله یمن گفت که برخی جناح‌های داخلی همسو با ریاض در یمن به «سوداگران جنگ» تبدیل شده‌اند.

العالم - یمن

«محمد عبدالسلام» مذاکره کننده ارشد دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعاء) و سخنگوی جنبش انصارالله یمن گفت که اکنون توپ در زمین عربستان سعودی است و این ریاض است که باید تصمیم بگیرد چه اقدامی باید بکند.

به نوشته وبگاه الخبر الیمنی، او گفت که پایان آتش بس در نتیجه پایان توافقات قبلی که تحت نظارت سازمان ملل متحد منعقد شده بود، حاصل شد. سازمان ملل تمامی گزینه‌های خود را روی میز آورد اما پرداخت حقوق کارمندان همچنان یک درخواست اساسی است.

عبدالسلام افزود: «توپ در زمین رژیم سعودی است. زیرا روابط بین صنعاء و ریاض عمدتاً به موضع آن‌ها و نوع برخوردشان با موضوع بستگی دارد. صنعاء در موضع دفاع قرار دارد و این روشن است».

سخنگوی انصارالله تأکید کرد که این ریاض بود که اقدام به تشکیل ائتلاف علیه یمن کرد و در محافل بین‌المللی در راستای محاصره یمن و ادامه فشار دیپلماتیک به تکاپو افتاد و همزمان حمایت آمریکا و انگلیس را نیز به همراه داشت.

عبدالسلام درباره نقش گروههای یمنی که در کنار ائتلاف سعودی-اماراتی می‌جنگند، گفت: «آن‌ها باعث می‌شوند که دولت عربستان سعودی به فرصت‌های صلح بی توجه باشد و این نشان می‌دهد که برخی گروههای و جناح‌های یمنی که در کنار متجاوزان قرار گرفته‌اند، همانند "تاجران جنگ" عمل کرده و از درد و رنج مردم یمن ارتزاق می‌کنند».

او تأکید کرد که برخی جناح‌ها از ابتدای آغاز آتش‌بس تمامی تلاش خود را برای از بین بردن آن و متشنج کردن فضا به کار بردند، چرا که به گفته او از رفع محاصره یمن و پرداخت حقوق کارمندان به طور واضح نگران هستند و سود خود را در ادامه جنگ و خون‌ریزی می‌بینند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گام ایران برای اتصال شرق و غرب؛ کریدور هرات ـ مزارشریف کلید خورد


تجلی اقتدار اربعین؛ همکاری بی‌دریغ ملت و دولت عراق در مسیر زائران


مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی


عراقچی: وزارت خارجه با تکیه بر رهنمودهای رهبر انقلاب، منافع عالیه کشور را پیگیری می‌کند


تکذیب تخلیه شهر‌ها و تعطیلی اداره‌ها در هرمزگان


گزارش العالم از همگامی صنعت پست کشور با اقتصاد دیجیتال+فیلم


روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


بحران ناشی از کاهش بی‌سابقه سطح رودخانه‌ها در اروپا/ بروکسل نشست اضطراری تشکیل می‌دهد


بالاگرفتن اختلاف واشنگتن و تل‌آویو در پرونده غزه/ اسرائیل با شورای صلح همکاری نخواهد کرد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"