پادشاه بحرین، فرزند خود را به تشکیل دولت جدید مکلف کرد

دوشنبه 30 آبان 1401
22:36
پادشاه بحرین، فرزند خود را به تشکیل دولت جدید مکلف کرد پادشاه بحرین ضمن قبول استعفای دولت، نخست وزیر را به تشکیل دولت جدید مکلف کرد.

العالم - بحرین

حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین ضمن قبول استعفای دولت بحرین، سلمان بن حمد، ولیعهد و نخست وزیر کنونی بحرین را به تشکیل دولت جدید مکلف کرد.

به گزارش الخلیج آنلاین، پادشاه بحرین طی فرمانی ضمن پذیرش استعفای دولت، دولت کنونی را دولت پیشبرد امور تا زمان تشکیل دولت جدید اعلام کرد.

حمد بن عیسی آل خلیفه، فرزند خود را مجددا مکلف به تشکیل دولت کرد.

دور اول انتخابات پارلمانی بحرین 12 نوامبر و دور دوم آن 19 نوامبر برگزار شد و 8 زن وارد پارلمان بحرین شدند.

نتایج انتخابات تغییر گسترده در ساختار پارلمان را نشان می دهد، 33 نماینده جدید وارد پارلمان شدند، 36 نماینده که 90 درصد از اعضای پارلمان را تشکیل می دهند، نماینده مستقل هستند و 4 نماینده تنها نماینده انجمن های سیاسی هستند.

این نخستین انتخابات بود که در زمان نخست وزیری سلمان بن حمد آل خلیفه برگزار شد.

آخرین انتخابات پارلمانی در بحرین در سال 2018 برگزار شد. انتخابات بحرین هر 4 سال یک‌بار برگزار می شود.

پارلمان بحرین در سال 2002 به موجب قانون اساسی تشکیل شد و از 40 نماینده که از طریق انتخابات و به صورت مستقیم انتخاب می شوند، تشکیل شده است.

میدل ایست نیوز

0% ...

آخرین اخبار

مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است


بنت: طوفان الاقصی به یک زلزله سیاسی در "اسرائیل" منجر خواهد شد


سی‌ان‌ان: صهیونیست‌ها نگران توافق آمریکا با ایران هستند


ایران و پاکستان راههای توسعه همکاری در حوزه بهداشت و دارو را بررسی کردند