اوکراین: روسیه برای مذاکرات صلح آمادگی ندارد

چهارشنبه 2 آذر 1401
04:35
اوکراین: روسیه برای مذاکرات صلح آمادگی ندارد

وزیر خارجه اوکراین در سخنانی مدعی شد که روسیه برای گفت‌وگوهای صلح آمادگی ندارد.

العالم - اروپا

«دیمیتری کولبا» وزیر خارجه اوکراین روز سه‌شنبه مدعی شد که روسیه برای گفت‌وگوهای صلح آمادگی ندارد.

وزیر خارجه اوکراین در ادامه سخنانش مدعی شد که روسیه از طریق گفت‌وگوهای صلح به دنبال خرید زمان برای خود است.

ازسوی دیگر «ینس استولتنبرگ» دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی روز دوشنبه تاکید کرد که جنگ روسیه و اوکراین می‌تواند بر روی میز مذاکره پایان یابد.

وی که در نشست مجمع پارلمانی ناتو صحبت می‌کرد، افزود: «جنگ روسیه علیه اوکراین می‌تواند بر روی میز مذاکره پایان یابد اما تنها بر اساس شرایط قابل قبول اوکراین، چون پیروزی روسیه و ولادیمیر پوتین غیر قابل قبول است».

این در حالی است که «دیمیتری مدودف»، رئیس جمهور سابق روسیه و معاون رئیس شورای امنیت این کشور بیان داشت، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین وارد مذاکرات صلح با روسیه نمی‌شود چون می‌ترسد کشته شود.

مدودف تاکید کرد، آمریکا، اتحادیه اروپا و ائتلاف ناتو خواستار «قطع رابطه نهایی» با روسیه به دلیل اینکه چشم‌انداز شروع جنگ جهانی سوم را در پی دارد، نبوده و بنابراین شروع به خواهش از زلنسکی برای ورود به مذاکرات صلح با روسیه کردند.

به گفته معاون رئیس شورای امنیت روسیه، زلنسکی خواستار مذاکرات نیست زیرا این کار برای او خطرناک شده و چنانچه اراضی تحت کنترل روسیه را به عنوان اراضی متعلق به مسکو به رسمیت بشناسد، ارتش و «ملی گراهای» اوکراین او را خواهند کشت.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی و وخامت بحران انسانی در غزه + فیلم


تحلیلگر سیاسی: امضای الکترونیکی، جدیت کاهش تنش بین تهران و واشنگتن را اثبات می‌کند +فیلم


یمن در واکنش به امضای یادداشت تفاهم: پیروزی تاریخی ایران در برابر تجاوز است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه قبرس با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران


یدیعوت آحارانوت: ایران بزرگترین برنده است و این توافق، جایگاه تهران و حزب الله را تقویت می‌کند


پخش سرود ملی کشورمان و ادای احترام نظامی به ایران در برنامه پرمخاطب جام جهانی عراق +فیلم


پیام تبریک امامعلی رحمان به پزشکیان


زرداری: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد لحظه‌ای تاریخی برای منطقه و جهان است


شکار در آشیانه؛ روایتی از جسورانه‌ترین عملیات نفوذ به قلب پایگاه آمریکایی


پلوسی: ما به جنگ رفتیم و باختیم/توافق ترامپ شکستی برای آمریکاست