آلمان خواستار اتمام جنگ روسیه و اوکراین شد

جمعه 4 آذر 1401
20:41
آلمان خواستار اتمام جنگ روسیه و اوکراین شد صدر اعظم آلمان روز جمعه در سخنانی از روسیه خواست تا «بمباران زیرساخت‌های حیاتی اوکراین» را متوقف کند.

العالم - اروپا

«اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان روز جمعه بار دیگر از روسیه خواست تا جنگ با اوکراین را متوقف کند.

وی در سخنانی گفت: «روسیه باید بمباران زیرساخت‌های حیاتی اوکراین را متوقف کند».

صدر اعظم آلمان اضافه کرد: «آلمان و فرانسه بیانیه مشترکی را برای همبستگی در زمینه انرژی امضا کرده‌اند».

از سوی دیگر در ادامه آمارهای مقام‌های اوکراینی درباره محرومیت مردم این کشور از دسترسی به روشنایی، شهردار پایتخت از قطع برق بیش از هفتاد درصد ساکنان این شهر خبر داد.

منابع رسانه‌ای از کی‌یف پایتخت اوکراین خبر دادند که «ویتالی کلیچکو» شهردار این شهر درباره وضعیت کنونی پایتخت از منظر دسترسی به انرژی برق توضیحات جدیدی ارائه داده است.

کلیچکو اعلام کرد که به رغم احیای برخی از شبکه‌های توزیع برق، هفتاد درصد از ساکنان کی‌یف صبح امروز (پنجشنبه) به برق دسترسی نداشتند.

به گفته شهردار پایتخت اوکراین، وصل شدن دوباره برق در کی‌یف به از سرگیری تعادل در سیستم شبکه برق کشور بستگی دارد.

ویتالی کلیچکو همچنین خبر داد، هم اکنون تامین آب مورد نیاز بخش غربی کی‌یف از سر گرفته شده و طی امروز تامین آب بخش شرقی پایتخت اوکراین هم از سر گرفته خواهد شد.

بنا بر گزارش رسانه‌های محلی، مشکلات مربوط به قطع برق در دیگر مناطق اوکراین از قبیل اودسا همچنان ادامه دارد.

اخیرا «سرگئی کووالنکو» مدیرعامل شرکت انرژی «یاسنو دی‌تک» به‌عنوان یکی از بزرگترین تأمین‌کنندگان برق اوکراین گفته بود که این کشور حداقل تا پایان ماه مارس سال آینده میلادی در شرایط قطع برق خواهد بود.

به گفته کووالنکو «به احتمال زیاد، اوکراینی‌ها باید حداقل تا پایان ماه مارس در حالت خاموشی زندگی کنند. سناریوی اصلی بدین شرح است، اگر حملات جدیدی به شبکه برق صورت نگیرد، در شرایط فعلی تولید برق، کمبود را می‌توان به‌طور مساوی در سراسر کشور توزیع کرد. این بدان معناست که خاموشی در همه جا وجود خواهد داشت».

پیش از او، «ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در اظهاراتی اعلام کرده بود که در نتیجه حملات روسیه به زیرساخت‌های اوکراین، ۱۰ میلیون نفر از جمعیت این کشور از روشنایی برق محروم هستند.

جمعیت اوکراین قبل از شروع تهاجم نظامی روسیه حدود ۴۰ میلیون نفر بود. طبق گزارش سازمان ملل، تاکنون حدود ۱۲ میلیون اوکراینی به دلیل جنگ کشور را ترک کرده‌اند. بیشترین قطع برق در مناطق خارکیف، ژیتومیر، کی‌یف و لویو ثبت شده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری تاس، روز چهارشنبه در سراسر اوکراین هشدار هوایی اعلام شد که بیش از دو ساعت ادامه داشت. این رسانه روس افزود: «(روز گذشته) گزارش‌هایی از انفجارها و آسیب به زیرساخت‌ها در کی‌یف، لووف، خارکوف، اودسا، دنپر، نیکولایف و دیگر شهرها منتشر شده است. اکثریت قریب به اتفاق ساکنان اوکراین بدون برق مانده‌اند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد