زاخارووا : حضور دیپلماتیک روسیه در اتحادیه اروپا به حداقل رسیده است

يکشنبه 6 آذر 1401
21:25
زاخارووا : حضور دیپلماتیک روسیه در اتحادیه اروپا به حداقل رسیده است ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که حضور دیپلماتیک روسیه در کشورهای عضو اتحادیه اروپا به حداقل رسیده است.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری تاس، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی شبکه تی وی سی گفت: تنها دو دیپلمات روسی در کشورهای غیر دوست باقی مانده و فعالیت می‌کنند.

زاخارووا تصریح کرد: حضور دیپلماتیک روسیه در بیشتر کشورهای عضو اتحادیه اروپا که مسکو آنها را به عنوان غیردوست معرفی کرده است، به حداقل رسیده است. ما فقط یک یا دو دیپلمات در این کشورها داریم.

وی افزود: البته حضور دیپلماتیک روسیه در این کشور قطع نشده است چون شهروندان روسی در این کشور نیاز به خدماتی مثل گذرنامه و صدور اسناد خود دارند که باید این کار انجام شود.

خاطرنشان کرد، مسکو هیچ وقت راه حل قطع ارتباط را انتخاب نکرده است و این در واقع چیزی است که از خارج به ما تحمیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد