سفیر آلمان به وزارت خارجه احضار شد

دوشنبه 7 آذر 1401
10:39
سفیر آلمان به وزارت خارجه احضار شد در پی پیشگامی آلمان برای برگزاری نشست ویژه شورای حقوق بشر در مورد رویدادهای اخیر کشورمان و تکرار اظهارات مداخله‌جویانه و بی‌پایه و اساس مقامات آلمانی، هانس اودو موتسل، سفیر جمهوری فدرال آلمان به وزارت امور خارجه احضار شد.

العالم _ اروپا

در این ملاقات مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به اظهارات مداخله جویانه و بی پایه و اساس مقامات آلمانی به سفیر این کشور ابلاغ گردید.

همچنین به سفیر آلمان گفته شد قطعنامه اخیر نشست ویژه شورای حقوق بشر گامی اشتباه بر اساس رویکردی کاملا سیاسی و ابزاری نسبت به حقوق بشر می باشد و از اساس مردود است و جمهوری اسلامی ایران با هر ساز و کاری که بر مبنای آن تعریف شده، همکاری نخواهد کرد.

همچنین تصریح گردید همراهی آلمان و سایر کشورهای اروپایی با تحریم های یکجانبه آمریکا که موجب نقض فاحش حقوق بشر مردم ایران گردیده، این کشورها را فاقد هر گونه وجاهت و صلاحیت برای طرح ادعاهای حقوق بشری می سازد.

سفیر آلمان اظهار داشت: مراتب را در اسرع وقت به مقامات کشورش منعکس خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده


گزارش پولیتیکو: اشتباه محاسباتی واشنگتن در جنگ با ایران؛ از درک نادرست انگیزه‌ها تا غافلگیری در میدان


پس از پیگیری فدراسیون؛ کاپ کشتی آزاد ایران به کشور رسید


رایزنی وزرای کشور ایران و قطر در باره تحولات اخیر منطقه


دعوت وزارت علوم از ایرانیان خارج از کشور برای همکاری پژوهشی


آمار مرزبانی فراجا؛ خروج بیش از ۳ میلیون زائر برای اربعین


آمار فرمانده قرارگاه اربعین فراجا؛ بازگشت ۱.۷ میلیون زائر با سلامت کامل


نوجوان ایرانی بهترین دروازه‌بان هاکی زیر ۱۸ سال آسیا


تغییر الگوی توسعه فناوری کشور؛ تمرکز بر نوآوری


جنگ هوش مصنوعی؛ ابتکار ۱۰ میلیارد یورویی اروپا برای مقابله با شرق و غرب جهان