تشکیل جلسه دولت لبنان بعد از مدتها در غیاب ۷ وزیر

دوشنبه 14 آذر 1401
14:30
تشکیل جلسه دولت لبنان بعد از مدتها در غیاب ۷ وزیر جلسه دولت پیشبرد امور لبنان به ریاست نجیب میقاتی نخست وزیر این کشور پس از چند ماه وقفه صبح امروز (دوشنبه) در غیاب ۷ نفر از وزیران برگزار شد.

العالم ـ لبنان

دبیرخانه نخست وزیری لبنان در روزهای گذشته با صدور بیانیه ای از تشکیل این جلسه با هدف پیگیری مسائل مربوط به امور جاری کشور تشکیل خبر داده بود.

بر اساس قانون اساسی، دولت لبنان پس از برگزاری انتخابات باید استعفا داده تا راه را برای تشکیل دولت جدید هموار کند و تا زمان تشکیل دولت جدید مسئولیت اداره حداقلی امور داخلی کشور را بر عهده خواهد داشت.

روز گذشته ۹ تن از وزرای منتسب به جریان ملی آزاد و متحدانش با صدور بیانیه ای جلسه امروز را تحریم کرده و اعلام کردند که دولت فعلی مشروعیت قانونی برای تشکیل جلسه را ندارد اما علیرغم این بیانیه بعضی از این وزرا در جلسه امروز حاضر شدند.

در جلسه امروز دولت در نهایت ۱۷ وزیر حضور داشتند و ۷ نفر دیگر شامل عبد الله بو حبیب، هنری خوری، موریس سلیم، امین سلام، ولید فیاض، ولید نصار و عصام شرف الدین غایب بودند.

جلسه هیئت دولت لبنان با حضور دو سوم اعضا (۱۶ نفر از مجموع ۲۴ نفر) می تواند تشکیل شود.

گفتنی است بر اثر اختلافات سیاسی بین گروههای سیاسی لبنانی و همچنین دخالت های خارجی برخی کشورهای منطقه ای و بین المللی، لبنان تاکنون در انتخاب رئیس جمهور جدید و تشکیل دولت جدید ناکام مانده است.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدا به سمت دانشگاه تهران + فیلم


ایران: صادرات نفت به دشمن و شرکایش را متوقف می‌کنیم


هشدار اقدام تلافي جويانه ايران عليه بانك هاي متعلق به امريكا و اسراييل در منطقه


هدف قرار گرفتن دومین کشتی باری در نزدیکی سواحل امارات


عراقچی به همتای هندی: ناامنی کشتیرانی در خلیج فارس نتیجه اقدامات آمریکا است


پزشکیان: ایران به دنبال جنگ نیست، اما قاطعانه از خود دفاع می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا پای جان از عزت و شرف ایران اسلامی دفاع می‌کنیم


کره شمالی رهبری حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


سناتور آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه حماسی برای آمریکاست


افزایش سهمیه کالاهای اساسی استان‌های مسافرپذیر