ادامه غارت منابع سوریه؛ آمریکایی‌ها ۳۷ تانکر حامل نفت سوریه را به عراق منتقل کردند

دوشنبه 21 آذر 1401
15:06
ادامه غارت منابع سوریه؛ آمریکایی‌ها ۳۷ تانکر حامل نفت سوریه را به عراق منتقل کردند اشغالگران آمریکایی در ادامه غارت نفت سوریه از مناطق تحت اشغال خود در این کشور، ۳۷ تانکر نفت را به پایگاه خود در عراق منتقل کردند.

العالم- سوریه

خبرنگار العالم در سوریه گزارش داد این تانکرها، صبح امروز- دوشنبه- از گذرگاه غیرقانونی "المحمودیه" در حومه شهر "الیعربیه" از مرز سوریه به عراق منتقل شدند.

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه‌نظامیان موسوم به "نیروهای دمکراتیک سوریه" (قسد) تحت حمایت واشنگتن در مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اشغالگران و شبه‌نظامیان و اقدامات تروریستی آنان علیه ساکنان این مناطق است.

دولت سوریه بارها تاکید کرده است که این شبه‌نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت این کشور ندارند و حضور آنان غیر قانونی است.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد


پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق


ایران هتک حرمت مساجد و حمله به مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد


توافق ایران و آمریکا، موازنه قدرت در منطقه را بازتعریف میکند و رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


دادستان کل کشور: پیگیری حقوقی جنایات جنگی در دستور کار است


دامنه‌های شرقی کرانه باختری به یک پروژه بزرگ شهرک‌سازی تبدیل می‌شود


ونس: اسرائیل با کشتار نمی‌تواند مشکلات امنیتی خود را حل کند


تاکید بر مسئولیت آمریکا در ایفای نقش مؤثر بر پایان جنگ


رهبر معظم انقلاب: مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود


تهران قطب غذایی منطقه می‌شود؛ نمایشگاه کشاورزی ایران، فصل تازه در امنیت غذایی خاورمیانه