کاخ سفید: اوکراین حق حمله به کریمه را دارد

جمعه 25 آذر 1401
21:11
کاخ سفید: اوکراین حق حمله به کریمه را دارد مشاور امنیت ملی آمریکا روز جمعه در سخنانی هرگونه اقدام اوکراین برای حمله به شبه جزیره کریمه را حق قانونی این کشور دانست.

العالم - آمریکا

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز جمعه از حمله نیروهای اوکراینی به شبه جزیره کریمه حمایت کرد.

وی در سخنانی گفت: «کی یف این حق را دارد که به برنامه ریزی و انجام عملیات نظامی در شبه جزیره کریمه بپردازد چون آمریکا همچنان این جزیره را بخشی از خاک اوکراین می داند».

از سوی دیگر رسانه‌های محلی بامداد جمعه از آغاز دور جدید عملیات هوایی روسیه علیه اهداف و مکان‌های استقرار تسلیحات ناتو در اوکراین خبر دادند.

براساس گزارشها، هواپیماهای راهبردی و ناوگان دریای سیاه روسیه حداقل ۶۰ فروند موشک از محور شبه‌جزیره کریمه به سمت مرکز و شرق اوکراین شلیک کرده‌اند.

رویترز نیز گزارش داد انفجارهای شدیدی «خارکیف» و «کی‌یف» را لرزانده و زیرساخت‌های انرژی در این مناطق هدف قرار داده شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


پربیننده ترین خبرها