آیا کشورهای متجاوز تنش نظامی در یمن را کاهش خواهند داد؟

پنج‌شنبه 1 دی 1401
18:16
آیا کشورهای متجاوز تنش نظامی در یمن را کاهش خواهند داد؟ یک روزنامه نگار یمنی گفت: عربستان و امارات مطمئن شده اند که امنیت یمن اساس امنیت منطقه است و به همین دلیل برای کاهش تنش نظامی در این کشور عجله دارند.

العالمیمن

"بندر الهتار" در حساب رسمی خود در توییتر نوشت: این دو باید بدانند که تجزیه یمن بخشی از جنگ است و امنیت منطقه را در معرض خطر قرار خواهد داد مگر آنکه ائتلاف از یمن خارج شود و طرح هایش در این کشور را متوقف کند.

در سال 2015، عربستان سعودی و تعدادی از متحدانش به بهانه بازگرداندن "عبد ربه منصور هادی" رئیس جمهور مستعفی یمن به این کشور حمله کردند.

سازمان ملل متحد این جنگ را بدترین بحران انسانی در جهان توصیف کرد که در جریان آن ده ها هزار نفر کشته و زخمی شدند، تاسیسات زیربنایی ویران شد و میلیون ها نفر در معرض خطر گرسنگی واقع شدند.

0% ...

آخرین اخبار

تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه


کوبا اقدامات قهری جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد


ترامپ: نیروهای آمریکایی مانند دزدان دریایی نفتکش ها را توقیف می کنند


نماینده کنگره آمریکا: ترامپ جنایتکار است


عراقچی انتخاب نخست وزیر جدید عراق را تبریک گفت


رایزنی وزیران خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و خاتمه جنگ


رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت: شایعه اخراج کارکنان فولاد مبارکه دروغ محض است


بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید