وقتی عربستان به خادمان خود در یمن رحم نمی کند!

پنج‌شنبه 1 دی 1401
14:14
وقتی عربستان به خادمان خود در یمن رحم نمی کند! حساب کاربری "طارق العراده" در توییتر فاش کرد که مأموران ائتلاف متجاوز در یمن، سلطان العراده و امین العکیمی را در بازداشت نگه داشته اند، این حساب تأکید کرد که ریاض قصد دارد فقط العلیمی و عفاش را در کادر شورای ریاست نگه دارد.

العالم - یمن

در این توییت آمده است: شیخ سلطان العراده و شیخ امین العکیمی تا این لحظه زندانی هستند و عربستان آنها را تحت فشار قرار داده است. طبق اطلاعاتی که به ما رسیده است عربستان در تلاش است تعداد اعضای شورای ریاست را کاهش دهد به همین دلیل همه اعضا را به جز رشاد محمد العلیمی و طارق عفاش را برکنار کرده است. این اطلاعات، مورد تأیید هستند و ما از عربستان می خواهیم همه آنها را بلافاصله آزاد کند.

گفتنی است سلطان العراده عضو شورای ریاستی وابسته به عربستان و استاندار مأرب است؛ امین العکیمی نیز استاندار سابق الجوف و عضو حزب تجمع یمنی برای اصلاحات است و هر دو آنها طی سالهای گذشته کمک های زیادی به تجاوز عربستان به یمن کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب


ارتش: وفاداری به میهن و فرمانبرداری از ولایت فقیه کلید عبور از بن‌بست‌هاست