یک مرکز حقوق بشری جنایات عربستان در مناطق مرزی یمن را جنایات جنگی توصیف کرد

جمعه 9 دی 1401
14:30
یک مرکز حقوق بشری جنایات عربستان در مناطق مرزی یمن را جنایات جنگی توصیف کرد مرکز توسعه و حقوق بشر "عين الإنسانية" جنایت فجیع متجاوزان سعودی مبنی بر بمباران توپخانه ای مناطق مرزی صعده در یمن را محکوم کرد.

العالم- يمن

مرکز عین الانسانیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: این جنایات بر اساس قوانین بین‌المللی جنایت جنگی محسوب می‌شود، زیرا غیرنظامیان هدف قرار گرفته اند.

به گزارش پایگاه المسیره، این مرکز خواستار تشکیل کمیته بین المللی برای بررسی جنایات کشورهای ائتلاف متجاوز علیه مردم بی گناه در مناطق مرزی شد و تاکید کرد قربانیان حملات سعودی از ابتدای آتش بس تاکنون 3258 نفر بوده که از این مجموع، 285 نفر در مناطق مرزی صعده شهید شدند.

این مرکز حقوق بشری همچنین سکوت جامعه بین‌المللی ، نهادها و سازمان‌های بین‌المللی و در راس آن سازمان ملل متحد را که نظاره گر اقدامات کشورهای متجاوز و مزدوران آنها علیه یمنی‌ها است، محکوم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: مذاکرات بی‌حاصل واشنگتن، شکست گزینه مذاکره مستقیم با اسرائیل را نشان داد


عبور ۲۸ کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی سپاه طی شبانه روز گذشته


تهیه دقیق‌ترین نقشه از شبکه کیهانی به رهبری اخترفیزیکدان ایرانی


دیدار اعضای دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید با خانواده سردار شهید موسوی هوایی


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش صهیونیستی


معاریو: منطقه خاکستری بین ایران و آمریکا، کابوس نتانیاهو را به واقعیت تبدیل می‌کند +فیلم


قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است


فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تازه/ ۳ چاه جدید در راه تولید


افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله


صدور دستور قضایی برای توقیف اموال ۷۵ نفر از خائنین به کشور