واکنش کاربر ایرانی به انتشار فیلمی از آغاز سال نو میلادی در ریاض!

يکشنبه 11 دی 1401
22:30
واکنش کاربر ایرانی به انتشار فیلمی از آغاز سال نو میلادی در ریاض! صفحه رژیم آل‌سعود به زبان فارسی فیلمی از جشن سال نو در ریاض منتشر کرد که واکنش کاربران را به همراه داشته است.

العالم - عربستان سعودی

کاربری در پاسخ به این توئیت نوشته است: «کاملا طبیعیه که سال نو #گاو_شیرده هم با سال نو ارباب شیردوشش یکی باشه شما چیکارتون با اسلام...»

عربستان برای نخستین بار و پس از موافقت مقامات آن با نصب و تزیین درخت کریسمس، جشن های کریسمس را جشن می گیرد.

نهاد حقوق بشر اروپایی ـ سعودی بر این عقده است که تلاش های رژیم عربستان برای جلب توجه همگان به جشن ها و برنامه های تفریحی، در حالی صورت می گیرد که کشور به طور بی سابقه ای گرفتار نقض ها و تجاوزات حقوق بشری است.

به رغم تلاش رژیم سعودی برای سرپوش گذاشتن بر اوضاع نابسامان حقوق بشری از طریق جلوگیری از هر گونه نقش آفرینی سازمان ها و ارعاب خانواده ها، اما حقایق مربوط به تخلفات و تجاوزات حقوق بشر در این کشور روز به روز آشکار تر می گردد.

دیده بان حقوق بشر، نام عربستان را در ردیف اولین ناقضان حقوق بشر در جهان در سال ۲۰۲۲ قرار داد.

از سوی دیگر منابع موثق هشدار دادند رژیم آل سعود که سابقه اجرای احکام اعدام در طول تعطیلات سال نو میلادی را دارد، ممکن است در کریسمس ۲۰۲۳ مجدداً طرح خطرناک قتل عام مخالفان را اجرایی کند. گفته می شود رژیم آل سعود در نظر دارد در دور جدید اعدام ها دستکم ۶۰ مخالف را گردن بزند.

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است