دخالت مجدد آلمان در امور داخلی ایران با احضار سفیر

دوشنبه 19 دی 1401
19:27
دخالت مجدد آلمان در امور داخلی ایران با احضار سفیر وزیر امور خارجه آلمان روز دوشنبه بار دیگر با دخالت در امور داخلی ایران اعلام کرد سفیر ایران را احضار کرده است.

العالم - ایران

بر اساس این گزارش، دوازدهم آبان شماری از اغتشاشگران در اطراف آرامستان بهشت سکینه و کمالشهر کرج به بهانه شرکت در مراسم چهلم یکی از جانباختگان اغتشاشات با ایجاد ناآرامی و ریختن سنگ و چوب و نخاله‌های ساختمانی، اقدام به بستن آزاد راه کرج – قزوین و اختلال در عبور و مرور خودروها، تخریب اموال عمومی و خصوصی و ضرب و جرح مامورین کردند. در حوادث آن روز، «سیدروح‌الله عجمیان» یکی از حافظان امنیت مظلومانه به شهادت رسید.

شهید عجمیان بدون هیچ سلاحی به همراه تعدادی از مردم که به جهت انسداد آزادراه در ترافیک مانده بودند در حال کمک جهت رفع انسداد بود و در این حین به صرف اینکه لباس بسیجی بر تن داشت مورد حمله اغتشاشگران قرار می‌گیرد و تعدادی از آن ها با قساوت و بی‌رحمی وی را به شهادت می‌رسانند. محمد مهدی کرمی و سیدمحمد حسینی، عوامل اصلی آن جنایت صبح شنبه به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان روز دوشنبه در توییت خود بدون هیچگونه اشاره به کشته شدن نیروهای مدافع امنیت، مدعی شد که ایران از مجازات اعدام به عنوان ابزاری جهت سرکوب استفاده می‌کند. شولتز با دخالت آشکار در امور قضایی ایران گفت، ایران باید از اعدام‌های بعدی خودداری کند.

سخنگوی دولت آلمان نیز در نشست خبری گفت که برلین می‌خواهد با اقدامات بین‌المللی جدید بر مقامات ایران فشار بیاورد.

سخنگوی دولت آلمان گفت: «به همراه شرکای بین‌المللی‌مان، فشارها را بر ایران بیشتر خواهیم کرد.»

این گزارش حاکیست، «آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان نیز روز دوشنبه بار دیگر با دخالت در امور داخلی ایران اعلام کرد سفیر ایران را احضار کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان نیز گفت که هدف برلین توافق با سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا بر سر بسته چهارم تحریم ایران است.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به تازگی از مواضع و اقدامات غیرسازنده برخی کشورهای غربی در قبال اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر در ایران انتقاد کرد و گفت، برخی مقامات اروپایی به اهداف حزبی بیش از منافع ملی کشورشان توجه دارند

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم