بولسونارو در بیمارستانی در آمریکا بستری شد

سه شنبه 20 دی 1401
06:11
بولسونارو در بیمارستانی در آمریکا بستری شد رئیس جمهور سابق برزیل که چند روز پیش خاک کشورش را به مقصد فلوریدای آمریکا ترک کرد، طبق گزارش یک رسانه برزیلی به دلیل درد در ناحیه شکم در بیمارستانی در آمریکا بستری شد.

العالم-آمریکا

«ژایر بولسونارو» رئیس جمهور سابق برزیل که در آستانه برگزاری مراسم تحلیف «لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا» به آمریکا رفت، طبق گزارش یک پایگاه خبری برزیلی به دلیل مشکلات روده در بیمارستانی در فلوریدای آمریکا بستری شده است.

بولسونارو مشهور به ترامپ برزیل در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور در ماه اکتبر با اختلاف کمی به لولا داسیلوا باخت. بولسونارو بعد از این باخت با تاخیری چند روزه و بدون اذعان به شکست در انتخابات اعلام کرد که اجازه انتقال قدرت را می‌دهد اما در آستانه برگزاری مراسم تحلیف لولا داسیلوا که یکشنبه هفته قبل برگزار شد، در اقدامی جنجالی و سنت‌شکنانه خاک برزیل را ترک کرده و به ایالت فلوریدای آمریکا رفت.

یک پایگاه خبری برزیلی گزارش کرد، این رئیس جمهور سابق برزیل به دلیل ناراحتی در روده هایش در بیمارستانی در اورلاندوی فلوریدا بستری شده و قرار است معاینات پزشکی بیشتری روی او انجام شود.

بولسوناروی راست افراطی در جریان کارزار انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۸ برزیل هدف حمله با چاقو قرار گرفت و از آن زمان تا کنون چندین بار تحت عمل جراحی معده قرار گرفته و دست کم شش بار در بیمارستان بستری است.

بستری شدن رئیس جمهور سابق برزیل در بیمارستان در حالی گزارش می‌شود که روز یکشنبه هزاران تن از حامیان او که به پیروزی لولا داسیلوا در انتخابات اکتبر معترض بودند، به ساختمان‌های چند نهاد در برازیلیا از جمله اقامتگاه ریاست جمهوری، کنگره و دادگاه عالی حمله کردند.

نیروهای امنیتی برزیل اواخر یکشنبه موفق شدند کنترل این ساختمانها را به دست بگیرند و رئیس جمهور برزیل با صدور یک حکم فدرال به نیروهای مسلح دستور به مهار حامیان بولسونارو داد.

حدود 1200 تن از معترضان حامی بولسونارو در ارتباط با ناآرامی‌های رخ داده در برازیلیا دستگیر شدند و کمپهای این حامیان در دست کم شش ایالت برزیل جمع‌آوری شدند.

لولا داسیلوا روز یکشنبه گفت، این سیاستمدار راست افراطی در چند سخنرانی خود حامیانش را به دست زدن به چنین اقداماتی تشویق کرده است.

بولسونارو اما در توئیتی گفت: «اتهاماتی بدون سند ومدرک از سوی رئیس فعلی قوه مجریه برزیل به من نسبت داده شده‌اند.»

بولسونارو نوشت: «تظاهرات صلح آمیز در چارچوب قانون بخشی از دموکراسی هستند. اما غارتگری و حملات به ساختمان‌های دولتی که رخ داد، همچون حملات مشابه چپها در سالهای 2013 و 2017 مغایر با قانون هستند.»

فارء

0% ...

آخرین اخبار

واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز