بلینکن: چین بزرگترین چالش مشترک برای ایالات متحده و ژاپن است

پنج‌شنبه 22 دی 1401
04:13
بلینکن: چین بزرگترین چالش مشترک برای ایالات متحده و ژاپن است وزیر امور خارجه آمریکا اظهار داشت که چین بزرگترین چالش مشترک برای واشنگتن و توکیو و همچنین متحدان و شرکای آنهاست.

العالم-آمریکا

آنتونی بلینکن روز چهارشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از نشست روسای سیاست خارجی و دفاعی ایالات متحده و ژاپن گفت: ما (ایالات متحده و ژاپن) موافق هستیم که چین و متحدان و شرکای ما بزرگترین چالش استراتژیک مشترک پیش روی ما و شرکای ماست.

بلینکن از قصد ژاپن برای دوبرابر کردن هزینه های دفاعی تا سال 2027 تمجید کرد و گفت که ایالات متحده و ژاپن در حال گفت‌وگو در مورد تقویت همکاری های نظامی هستند.

وزیر خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که آمریکا و ژاپن در هفته جاری توافقنامه همکاری فضایی را امضا خواهند کرد.

وی گفت: ما دائما در تلاش هستیم تا افق های همکاری خود را حتی فراتر از سیاره خود گسترش دهیم. این هفته، من و وزیر امور خارجه ژاپن توافقنامه جدیدی را در مورد همکاری بین ایالات متحده و ژاپن در فضا امضا خواهیم کرد.

بلینکن تأکید کرد که این توافق به مدت یک دهه در حال شکل گیری بوده است و همه چیز را از تحقیقات مشترک گرفته تا همکاری مشترک برای فرود اولین مرد و زن غیرسفیدپوست روی ماه، در بر می گیرد.

تسنيم

0% ...

آخرین اخبار

استقبال طرف سعودی از زائران ایرانی در بدو ورود به عربستان+فیلم


عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند


دستور کار عراقچی در مذاکرات با مقامات روسیه/ گزارشی از رایزنی ها در پاکستان و عمان


معاون رئیس‌جمهور ایران: به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد


قالیباف: هنوز همه کارت‌های ایران بازی نشده است


سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است