وزیر دفاع آلمان در بحبوحه انتقادهای مرتبط با اوکراین استعفا کرد

دوشنبه 26 دی 1401
14:15
وزیر دفاع آلمان در بحبوحه انتقادهای مرتبط با اوکراین استعفا کرد کریستین لامبرشت وزیر دفاع زن آلمان، سرانجام پس از ماه‌ها انتقاد و جنجال وادار به استعفا شد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش آسوشیتدپرس، وزیر دفاع آلمان که در ماه‌های اخیر بارها مورد انتقاد قرار گرفته بود، روز دوشنبه استعفای خود را اعلام کرد. وزارتخانه تحت نظارت او پروژه عظیم نوسازی ارتش آلمان را هدایت می کند و بر گسترش تحویل تسلیحات به اوکراین نظارت دارد.
کریستین لامبرشت در بیانیه‌ای گفت درخواست استعفای خود را به اولاف شولتس، صدراعظم تقدیم کرده است و افزود »ماهها تمرکز رسانه‌ها بر شخصِ من»، مانع شکل‌گیری مباحثات واقعی درباره ارتش و سیاست امنیتی آلمان شده است.
او ادامه داد: «کار ارزشمند سربازان و بسیاری از افراد در وزارتخانه من باید در کانون توجه باشد.»
هنوز اطلاعاتی در مورد جایگزین احتمالی او منتشر نشده است.
این خانم 57 ساله از زمانی که شولتس در دسامبر 2021 صدراعظم آلمان شد، وزیر دفاع بوده است. منتقدان مدت‌هاست او را به عنوان فردی «فاقد درک کافی» به تصویر می‌کشیدند، اما شولتس در کنار او ایستاد و ماه گذشته وی را «وزیر دفاع درجه یک» توصیف کرد. فشار بر کریستین لامبرشت به تازگی پس از انتشار یک پیام ویدیویی جنجالی در آغاز سال نو میلادی افزایش یافت.
استعفای لامبرشت در زمان مهمی صورت می‌گیرد زیرا شولتس با فشار فزاینده‌ای مواجه است تا با موافقت با تحویل تانک‌های لئوپارد 2، گام مهم دیگری در کمک نظامی آلمان به اوکراین بردارد. در اوایل ماه جاری، آلمان موافقت کرد 40 نفربر زرهی "ماردر" و یک مجموعه موشکی پدافند هوایی پاتریوت را در اختیار کی‌یف قرار دهد.
آلمان در ماه‌های اخیر از اوکراین حمایت قابل توجهی به عمل آورده از جمله تسلیحات هویتزر، توپ‌های ضد هوایی Gepard و نخستین سیستم از چهار سامانه موشکی زمین به هوا IRIS-T را در اختیار کی‌یف قرار داده است. اما منتقدان، برخی در داخل ائتلاف حاکم آلمان، مدت‌هاست از تردید لامبرشت برای افزایش کمک‌ها شکایت داشتند لامبرشت معمولاً در سایه صدراعظم قرار داشت که بیشتر اعلام‌های مهم را انجام می‌داد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


پزشکیان: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد/ اصلاح نظام بانکی ادامه دارد


طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است