هم‌نوا شدن مغرب با آل‌سعود در نقض حقوق بشر

چهارشنبه 28 دی 1401
21:33
نیروهای امنیتی مغرب، اخیرا یک فعال حقوق بشر عربستانی را به نام "حسن محمد آل ربیع" در فرودگاه مراکش بازداشت کردند.

العالم- عربستان سعودی

حسن محمد آل ربیع از اهالی منطقه شیعه‌نشین القطیف در عربستان است که ۱۴ ژانویه امسال در حالی‌که قصد سفر به ترکیه را داشت، توسط نیروهای امنیتی مغرب در فرودگاه مراکش بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شد.

بر اساس گزارش سازمان اروپایی - سعودی حقوق بشر، آل ربیع از یک سال و دو ماه پیش عربستان را ترک کرده ولی تحت تعقیب نیروهای امنیتی نبوده است و قبل از رفتن به مغرب، بین اندونزی و عمان و چند کشور دیگر درحال رفت و آمد بوده و به مدت ۵ ماه تقریبا در مغرب بوده است.

در این گزارش آمده است که علت اینکه وی عربستان را ترک کرده، تشدید آزار و اذیت‌ها از سوی نیروهای امنیتی به ویژه درحق خانواده‌اش بوده است.

در همین راستا، حساب کاربری "کمیته دفاع از حقوق بشر" در توییتی نوشت: مقامات مراکشی شریک عربستان سعودی در مصادره آزادی عقیده و بیان و نقض حقوق بشر است؛ تحویل حسن الربیع جنایت است.

به گزارش سازمان مذکور، بازداشت حسن محمد آل ربیع در شرایطی صورت می‌گیرد که رژیم سعودی شدیدترین انواع شکنجه و بدرفتاری را درحق زندانیان مرتکب می‌شود که این رویکرد به منزله نقض قوانین بین‌المللی است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی