پشت پرده بازداشت و اعدام علمای دینی در عربستان

چهارشنبه 28 دی 1401
22:26
معارض و عالم سنی و رئیس دفتر سیاسی "کمیته دفاع از حقوق مشروع" در عربستان پشت‌پرده حذف سیاسی و یا فیزیکی علمای دینی و حامیان تغییر در رفتار حکومت با مردم توسط رژیم سعودی، فاش کرد.

العالم- عربستان سعودی

به گزارش العالم، سعد الفقیه در ویدیویی به حذف فیزیکی و یا انزوای علمای دینی و اصلاحات در عربستان سعودی، از جمله عوض القرنی مبلغ دینی اشاره کرده و گفته است این شخصیت‌ها توسط مقامات ریاض بازداشت و یا اعدام می‌شوند چون آنها خواستار آزادی بیان و انجام اصلاحات هستند.

الفقیه به ادعای حکومت علیه این شخصیت‌های دینی و اصلاح‌طلب اشاره می‌کند و می‌گوید مقامات، آنها را به تحریک مردم برای شورش مسلحانه علیه حکومت متهم می‌کنند؛ در حالی‌که این اتهام کاملا بی‌اساس است.

این معارض سرشناس سعودی افزود، از این شخصیت‌های دینی و اصلاح‌طلب که مردم عربستان را به مقابله با فساد و ظلم دعوت می‌کنند، بازداشت می‌شوند تا در معرض مرگ تدریجی در زندان‌ها قرار بگیرند.

حساب کاربری "الأمل ميديا با بازنشر این ویدئو خواستار آزادی عوض القرنی شد.

یک دادگاه سعودی چند روز پیش عوض القرنی، مبلغ اسلامی و استاد دانشگاه را به ادعای "خصومت با عربستان سعودی" از طریق تبادل پیام و توئیت در پلتفرم‌های "واتس اپ" و "توئیتر" به اعدام محکوم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم