آمادگی اسپانیا برای ارسال تانک‌های لئوپارد به اوکراین

چهارشنبه 5 بهمن 1401
21:17
آمادگی اسپانیا برای ارسال تانک‌های لئوپارد به اوکراین وزیر دفاع اسپانیا از آمادگی کشورش برای ارسال تانک‌های لئوپارد به اوکراین خبر داد و پیشنهاد کرد کشورهای دیگر هم همین کار را انجام دهند.

العالم - اروپا

به نقل از رویترز، مارگاریتا روبلز وزیر دفاع اسپانیا روز چهارشنبه در سخنانی از آمادگی کشورش برای ارسال تانک‌های لئوپارد ساخت آلمان به اوکراین خبر داد و گفت بعد از موافقت آلمان متحدان ناتو نیز می‌توانند همین کار را انجام دهند.

روبلز در مصاحبه با خبرگزاری افه اسپانیا گفت: مادرید در هماهنگی با متحدان غربی خود برای کمک به اوکراین در مقابل تهاجم روسیه اقدام خواهد کرد.

وی گفت: اسپانیا در چارچوب این هماهنگی مایل است با متحدان خود برای حمایت از اوکراین از جمله ارسال تانک‌های لئوپارد، آموزش استفاده از این تانک‌ها و همچنین کمک به نگهداری و تعمیر آنها همکاری کند.

در اواخر سال ۲۰۲۲، اسپانیا بزرگترین بسته تسلیحات خود را به اوکراین ارسال کرد. این کشور چهار سامانه دفاع هوایی هاوک ساخت آمریکا را نیز به اوکراین تحویل داده و برای ارسال دو سامانه دیگر وعده داده است.

از خدمات دیگر اسپانیا به اوکراین می‌توان به ارائه خدمات درمانی و پزشکی برای سربازان مجروح اوکراینی و آموزش آنها در پایگاه هوایی تولدو اشاره کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید