امارات عملیات شهادت‌طلبانه قدس را محکوم کرد!

شنبه 8 بهمن 1401
03:22
امارات عملیات شهادت‌طلبانه قدس را محکوم کرد!

امارات متحده عربی در بیانیه‌ای بدون اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی عملیات شهادت‌طلبانه قدس را محکوم کرد.

العالم - امارات

وزارت خارجه امارات در بیانیه‌ای عملیات شهادت‌طلبانه قدس را که به تلافی خشونت‌های رژیم صهیونیستی در اردوگاه جنین انجام شد، محکوم کرد.

منابع عبری شامگاه جمعه از وقوع یک تیراندازی در قدس اشغالی خبر دادند که بر اثر آن دست‌کم ۸ نفر کشته و ۵ نفر دیگر زخمی شدند. در بیانیه‌ای که پلیس رژیم صهیونیستی منتشر کرد ادعا شده مجری این عملیات شهادت‌طلبانه پس از تعقیب به شهادت رسیده است. رسانه‌های عبری زبان گزارش داده‌اند بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حال حرکت به محل وقوع عملیات شهادت‌طلبانه در قدس اشغالی است.

رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند ارتش و پلیس رژیم صهیونیستی تا ۲۰ دقیقه بعد از عملیات شهادت‌طلبانه در قدس شمالی به محل حادثه نیامده‌اند.

این اتفاق در شرایطی رخ داده که نظامیان رژیم صهیونیستی از روز پنجشنبه به اردوگاه جنین یورش بردند که با مقاومت رزمندگان فلسطینی مواجه شدند.

خبرنگار نظامی شبکه صهیونیستی «کان» اعلام کرد که عملیاتی غیرعادی در جنین در جریان است و نیروهای شاباک مستقیما آن را هدایت می‌کنند.

برخی منابع صهیونیستی نیز ادعا کردند که هدف از عملیات گسترده‌‌ای که از پنجشنبه در جنین آغاز شده دستگیری سه تن از رهبران جنبش جهاد اسلامی بود. در عملیات صهیونیست‌ها در جنین ۹ فلسطینی به شهادت رسیده و ۲۰ نفر مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه خاتم: ارتش و سپاه به پایگاه‌های آمریکا حمله کردند


موج جدید انفجارها در کویت


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.