بمب‌های هدایت‌شونده آمریکایی در راه اوکراین

جمعه 14 بهمن 1401
19:21
بمب‌های هدایت‌شونده آمریکایی در راه اوکراین خبرگزاری بلومبرگ نوشت: آمریکا تسلیحات جدید شامل بمب‌های هدایت شونده ساخت شرکت "بوئینگ" و گروه تسلیحاتی "ساب" را در اختیار اوکراین قرار می دهد.

العالم - آمریکا

به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، آمریکا قصد دارد بمب های هدایت شونده ساخت "شرکت بوئینگ" و "گروه ساب" را در اختیار اوکراین قرار دهد. گفته می شود این تسلیحات بردی دو برابر موشک های هیمارس دارد که پیش از این واشنگتن در اختیار کی‌یف قرار داده است.

به گفته مقامات آمریکایی این موشک ها، جدیدترین نوع تسلیحاتی است که ایالات متحده قرار است در اختیار اوکراین قرار دهد.

به گفته کارشناسان، این سلاح هیبریدی دوربرد، ترکیبی از دو قسمت عمده است؛ یک بمب با قطر کم که توسط ماهواره‌های جی‌پی‌اس هدایت می‌شود و در حال حاضر استفاده از آن رو به گسترش است و دیگری موشکی که پیش از این هم در اختیار دولت اوکراین قرار گرفته بود.

ارائه بمب های هدایت شونده آمریکا به اوکراین در حالی است که گفته می شود این تجهیزات مانند تسلیحات دیگر آمریکایی و اروپایی به این زودی در اختیار اوکراین قرار نمی گیرد. یک مقام صنعت تسلیحاتی در این خصوص گفت از زمانی که نیروی هوایی قراردادی را صادر می کند تا زمان تحویل دستکم ۹ ماه به طول می انجامد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان


حشدالشعبی هر گونه درگیری در شهر سامراء را تکذیب کرد


شهباز شریف: پاکستان به تلاش‌های خود برای صلح در منطقه ادامه می دهد


۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن


ادعای آمریکا درباره لغو بخشی از تحریم‌های مرتبط با ایران


"صاعقه" جان فوتبالیست تایلندی را گرفت + فیلم


بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین